KURBAN BAYRAMI İTALYA’DAYIZ

Kurban Bayramında 02 - 09. EKİM. 2014 İtalya’dayız

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KURBAN BAYRAMI İTALYA’DAYIZ

Kurban Bayramında 02 - 09. EKİM. 2014 İtalya’dayız

 (8 GÜN-7 GECE)    /   Aylık 125 Euro taksitlerle.!.!.!

Kültür Turlarımız devam ediyor...

Sizde katılın.  Tel: 0216 414 29 29 - 0530 220 37 84 –

0216- 652 13 22 - 0212 252 92 22

THY ile  gidiş-dönüş

Havaalanı-otel-havaalanı transferleri

Şehirlerarası transferler

3*4* Otel konaklama

Sanat rehberliği

Seyahat Sigortası

Kişi başı 1.270 Euro   --- Aylık  125 Euro taksitlerle ---  HEMEN ARAYIN...

Ön programımız aşağıdadır.

 

TUR PROGRAMI

 

02.10.14 Perşembe 1. Gün İSTANBUL -NAPOLI - POMPEİ - NAPOLİ 
THY uçağı ile saat 13 :00 gibi Napoli havalimanına varış ve otobüs ile gelen grupla buluşarak Pompei’ye hareket .Vezüv  Yanardağı'nın püskürmesiyle kül bulutu altında kalan antik şehir Pompei turumuzu yapıyoruz.  İkinci durağımız İtalya’nın Roma ve Milano dan sonra üçüncü büyük şehri olan Napoli. 720 hektarlık Napoli eski şehir merkezi UNESCO Dünya Mirasları listesinde bulunmaktadır. Panoramik Napoli şehir turumuzda; Mergellina, Plebiscito Meydanı, Trieste Tirentino Meydanı, Toledo Caddesi görülecek yerler arasındadır.  Geceleme ve akşam yemeği Napoli’de

03.10.14 Cuma 2. Gün NAPOLİ  - ROMA 
Kahvaltı sonrası Roma’ya hareket. Roma gezisine  Vatikan ile başlıyoruz. Geceleme   Roma’da

 

04.10.14 Cumartesi 3. Gün ROMA

Kahvaltı sonrası yürüyerek yapılacak olan turumuzda Piazza Venezia, Piazza Republica, Roma şehri ve tarihinin doğduğu Forum Meydanı, Colosseum panoramik olarak görülecektir. Venezia Meydanı, ardından ünlü mağazaların bulunduğu sokaklara açılan İspanyol Merdivenleri ve İspanyol Meydanı'nı görüyoruz. Fontana di Trevi'yi (Aşk Çeşmesi) ,Pantheon ve heykel ve çeşmeleriyle ünlü meşhur Navona Meydanı. Geceleme   Roma’da

05.10.14 Pazar 4. Gün ROMA – ASSİSİ - SİENA – FLORANSA (TOSCANA)    
Erken Kahvaltı sonrası İlk durağımız Assisi olacak. Kent aziz Françesko tarafından kurulan manastır ile UNESCO Dünya Mirasları İtalya listesine girmiştir. "Assisili San Françesko Basilikası" Franceskan Keşişleri Manastırı ve buna bağlı Aşağı Basilika Kilisesi ve Yukarı Bazilika Kilisesi Assisili Françesko'nun 1228de azizliği kabul edildiği yılda yapılmaya başlanmış ve 1253 de bitirilmiştir. Aşağı Bazilika Kilisesinde Rönesans'ın öncüleri geç orta çağların ünlü ressamları olan Cimabue ve Giotto'nun hazırladıkları duvar freskoları bulunur. Yukarı Bazilika Kilisesi'nde ise San Francesko'nun hayatından sahneleri veren fresko tablolar vardır. Gezimizde Minerva Tapinagi, Piazza del Comune, yukari ve Asagi Basilika Kiliselerini tanıma olanağı bulacağız. Öğle yemeği için verilecek serbest zaman sonrası Siena’ya hareket ediyoruz. Orta İtalya'da Toskana bölgesinde UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası Listesinde bulunan Siena şehri özel yerel mutfağı, şehirde bulunan sanat eserleri ve müzeler ve şehrin ortaçağlar görüntüsü ile İtalya’nın en çok turist çeken şehirlerindendir. Piaza del Campo Meydanı ve bu meydan etrafında geleneksel olarak her yıl şehir mahalleleri arasında yapılan at yarışlarıyla (Palio) ile çok ünlüdür. Siena gezisi sonrası Floransa’ya hareket. Geceleme Floransa’da.

06.10.14 Pazartesi 5. Gün FLORANSA (TOSCANA)
Dünya sanat eserlerinin yüzde 75'i İtalya'da ise, İtalyan sanat eserlerinin yüzde 50'si Toskana bölgesinde bulunur.   Tam gün  Floransa şehir turu yapıyoruz. Duomo Kilisesi (Santa Maria Del Fiore), Vaftizhane, Eski Saray, Ponte Vecchio, Piazza Signoria görülecek yerler arasındadır. Geceleme Floransa’da.

07.10.14 Salı 6. Gün FLORANSA -  MESTRE 
Otelde alacağımız kahvaltı sonrası Floransa turuna devam ediyoruz. Sanat rehberliği eşliğinde yapılacak müze gezileri ve öğle yemeği için serbest zaman. Saat 17: 00 gibi Mestre’ye hareket ediyoruz. Yolda alınacak serbest akşam yemeği sonrası  geceleme  Mestre.

08.10.14 Çarşamba 7. Gün MESTRE – VENEDİK - MESTRE
Kahvaltı sonrası otelimiz yakınında bulunan tren istasyonundan Venedik’e hareket ediyoruz.  Tam gün keyifli Venedik turu yapıyoruz. Adriyatik Denizi'nin kuzeyinde bulunan ada şehir yaklaşık 118 adacık üzerine kuruludur. Tarihsel Venedik şehrinde adacıkları birbirinden ayıran 170 kanal ve bunları birbirine bağlayan 400 köprü bulunmaktadır. Venedikliler, Türklerden ve Araplardan öğrendikleri sayı sistemi ile ticaret aritmetiğini en üst düzeye çıkarmışlar ve bu nedenle bütün Avrupalı tacirler bu aritmetiği öğrenebilmek için Venedik'te açılan birçok okula gelerek eğitim almışlardır. Bu sayede ortaçağ sonrasında Avrupa´nın en önemli ticaret başkentlerinden biri olmuştur. Tam gün Venedik turu sonrası otele dönüş. Dileyenler son tren saatine kadar Venedik ‘te kalabilir. Geceleme Mestre .

09.10.14 Perşembe 8. Gün   MESTRE – MİLANO – MALPESA HAVALİMANI 
Erken kahvaltı sonrası   Milano’ya hareket ediyoruz. 3,5 saat sürecek yolculuk sonrası Milano’ya varış. Milano şehir turunda Avrupa’nın ilk alışveriş merkezi olarak kabul edilen Galleria ve Duomo katedralini geziyoruz.  Duomo di Milano,  kapladığı alan olarak 11.700 m² zemin yüzeyi alanı ile Roma'daki Aziz Petrus Bazilikası, Londra'daki Aziz Paulus ve Sevilla katedrallerinden sonra Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.  Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. 11.700 m² yüzey alanı ve 440.000 m³ lük hacimle İtalya Cumhuriyeti'nin en büyük ve 45 metre yüksekliğindeki ana nef ile Vatikan'da bulunan Aziz Petrus Bazilikasından sonra İtalya yarımadasının en yüksek ikinci kilisesidir. Katedralin yapımına 1386'da başlanmış ve ancak 500 yılda tamamlanmıştır. Saat 13.00 de havalimanına hareket ediyoruz THY uçağı ile saat 16.00 da İstanbul’a hareket ediyoruz.

Dâhil olan hizmetler: 
Uçakla gidiş dönüş.

Havaalanı-otel–havaalanı transferleri.

7 Gece İtalya’da 3* veya 4* Otellerde BB konaklama.

Zorunlu seyahat sigortası.

Otobüsle şehirlerarası ulaşım.

Gezi rehberlik hizmetleri.

Sanat Rehberliği.

Otoban ücretleri.

Şehir giriş ücretleri. Konaklama Vergileri.

Otobüs park ücretleri.

Şehir giriş vergileri.

Dâhil olmayan hizmetler:
Havaalanı vergisi (130 Euro).

Vize (120 Euro) (Yeşil pasaportlular vizeden muaftır.)

Yurt dışı çıkış harcı 15 TL.

Kişisel harcamalar.

Öğle ve akşam yemekleri.

Yemeklerde alınan su ve diğer içecekler. Müze ve ören yeri giriş ücretleri. Şehir içi ulaşımlar. Venedik- Mestre arası tren ve Venedik vaporetto ücretleri

Yukarıda verilen bir ön programdır. Programda değişiklik yapılabilir.

Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihinde 48 saat önce teyit edilecektir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan İGSA sorumlu tutulamaz. Müzelerde olabilecek kuyruklar ya da ulaşım nedeniyle varışlarda doğabilecek gecikmeler vb. nedeniyle programda belirtilen müze ve alanlara gidilemeyebilir. Ancak amaç yukarıda belirtilen turu tamamlamak olacaktır. Bu tempolu gezide ortak amaç olan sanat sevgi ve ilgisinin bizleri şanslı kılması dileğiyle teşekkür ederiz...

İGSA gerekli durumlarda program değişikliği içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücreti iade edilemez.

Lütfen dostlarınızla da paylaşınız. Dostlarınız, dostlarımız olacaktır.

 

 

E.Vildan DÜZENLİ, İstanbul  Temmuz.2014- eveerciyas@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

E.Vildan DÜZENLİ, İstanbul  Temmuz.2014- eveerciyas@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP