KIRCAMİ ORTAK AKIL BULUŞMASI

Kırcami İçin “Ortak Akıl” Buluşması Gerçekleştirildi

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KIRCAMİ ORTAK AKIL BULUŞMASI

Kırcami İçin “Ortak Akıl” Buluşması Gerçekleştirildi

Kentin yeni yaşam alanlarından Kırcami’nin 1/1000 planını tamamlayan Muratpaşa Belediyesi, planın detaylarını ilgili meslek odalarıyla paylaştı.  Plana ilişkin itirazların Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilmesinin ardından 1/1000 plan detaylarını meslek odalarına anlatan Başkan Ümit Uysal,  Kırcami’de hızlı bir eylem planı düşüncesinde olduklarını ifade etti.

Uysal, oda başkanlarının birikimlerinden faydalanmak istediklerini de söyledi.

Göreve gelir gelmez Kırcami planının tamamlanması için harekete geçtiklerine değinen Başkan Ümit Uysal,  “Şehirde hızlı bir çözüm süreci gelişsin noktasındayız. Sizlerin oda başkanlarımızın tüm birikimini buraya aktarmasını istiyoruz. Uyarılarınızı dinlemek istiyoruz.  Planda ortak akılla hareket etmek, yüzde 100 katılımı yakalamak istiyoruz. Lütfen planımıza ilişkin görüş ve önerilerinizi bize 15 gün içinde bildiriniz” dedi.

ODA BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR

Başkan Uysal, meslek odalarıyla görüşmelerin ardından sivil toplum örgütleri ve ilgili muhtarlarla da bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaklarının altını çizdi. Kırcami’nin kent için büyük önem taşıdığını ifade eden İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz ise aldıkları davetten memnuniyet duyduklarını söyledi. Oğuz, uzmanlık alanları kapsamında her türlü fikir ve önerilerini plana yansıtmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

GENİŞ KAPSAMLI TOPLANTI

Toplantıda  Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın, Antalya Ziraat Mühendisleri Odası Vahap Tuncer,   Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Veysel Barut, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ümit Büyükeşmeli, Elektrik Mühendisleri Odası , Şehir Plancıları Odasının üyeleri de hazır bulundu.

 

Fatih Bacak, Antalya – Temmuz.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

Fatih Bacak, Antalya – Temmuz.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP