DÜNYA JUDOCULARI ANTALYA’DA BULUŞUYOR

Avrupa Judo Federasyonu Tarafından Bu Yıl İlk Kez Düzenlenecek Judo Festivali, 12 - 21 Mayıs Tarihlerinde Antalya’da Yapılacak.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

DÜNYA JUDOCULARI ANTALYA’DA BULUŞUYOR

Avrupa Judo Federasyonu Tarafından Bu Yıl İlk Kez Düzenlenecek Judo Festivali, 12 - 21 Mayıs Tarihlerinde Antalya’da Yapılacak.

Avrupa Judo Federasyonu Başkan Yardımcısı Michal Vachun, festival için dünyanın farklı ülkelerinden 1000’i aşkın sporcu, antrenör ve hakemin Antalya’ya geleceğini açıkladı.

Avrupa Judo Federasyonu, ilk kez düzenleyeceği ve organizasyonu için uzun süredir çalıştığı “Judo Festivali” için Antalya Belek’i seçti. 12-21 Mayıs tarihleri arasında judo dünyasının gözü, Antalya’da olacak.

Dokuz gün boyunca gösterilerin, sergilerin, konferansların ve çeşitli aktivitelerin programlandığı “Judo Festivali”nin tanıtım toplantısı, Serik ilçesine bağlı Belek’teki Spice Otel’de düzenlendi. Toplantıya Avrupa Judo Federasyonu Başkan Yardımcısı Michal Vachun ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’ın yanısıra Asbaşkan Yusuf Özışık, Eğitim Komitesi Üyesi Namık Ekin, EJU Hakem Komitesi üyesi Metin Özkan, uluslararası hakem Mehmet Yılmaz ve EJU Başkanlık Sekreteri Yana Dimitriyeva katıldı.

Avrupa Judo Federasyonu Başkan Yardımcısı Michal Vachun çok heyecanlı ve özel bir aktiviteyi duyurmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Buradaki amaç tüm judo ailesini biraraya getirmek. Antalya böylesine önemli ve büyük bir organizasyonu düzenlemek için uygun bir lokasyon” dedi. Vachun, Türkiye Judo Federasyonu’nun Başkan Fatih Uysal yönetiminde yaptıpı başarılı çalışmaları ilgiyle izlediklerini söyledi.

Türkiye’nin son yıllarda spor alanında çok önemli organizasyonlara imza attığını vurgulayan Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal da, “Biz de judo olarak büyük organizasyonları ülkemize almak için çaba gösteriyoruz. İki yıldır Samsun’da dünyanın en iyi judokalarının katılımıyla Grand Prix düzenliyoruz. Nazım Canca Turnuvası ile EJU Ortak Çalışma Kampı’nı da Antalya’da organize ediyoruz.

Judo Festivali kapsamında Olimpik Çalışma Kampına 30 ülkeden 450’nin üzerinde sporcu katılacak.

Aynı tarihlerde düzenlenecek hakem ve antrenör seminerine katılacak isimlerle birlikte sayı 1000’i aşacak. Festivale ülkelerin en üst düzey yöneticilerinin katılması Türk judosu ve Türkiye için çok önemli bir tanıtım olacak” dedi

 

EKİN REKOR DENEYECEK

Basın toplantısında söz alan judonun emektar isimlerinden Namık Ekin de festivalde rekor deneyeceğini açıkladı.

Ekin geçtiğimiz yıllarda yaptığı 24 saatte 4627 atışı rakamını 5000’e çıkarmak için tatamiye çıkacağını söyledi.

İlk kez Antalya’da düzenlenecek Judo Festivali’yle Avrupa Judo Ailesi’nin bir çatı altında toplanması amaçlanıyor.

Festivalde Olimpik Çalışma Kampı, Kata Semineri, Kodokan Üniversitesi hocalarının gösteriler ve veteranlar için judo gibi farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.

“Her Yaş İçin Judo” mottosunu benimseyen festival boyunca bir gün tamamen çocuklara ayrılacak.

Eğitim, Pazarlama, Kulüp Yönetimi ve Antrenörlük gibi alanların uzman isimlerinin konferanslar vereceği festivalde, film gösterimleri, poster sergileri ve judo gösterileri de düzenlenecek.

 

Fatih Bacak, Antalya – Nisan.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya – Nisan.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP