TEAMDER AESOB’U ZİYARET ETTİ

Toplumsal Ekonomik Araştırmalar Merkezi Derneği Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok’u makamında ziyaret etti..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TEAMDER AESOB’U ZİYARET ETTİ

Toplumsal Ekonomik Araştırmalar Merkezi Derneği Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok’u makamında ziyaret etti..

 

Antalya eski Emniyet Müdürü Dr Ali Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı TEAMDER - Toplumsal Ekonomik Araştırmalar Merkezi Derneği Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok’u makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

TEAMDER Başkanı Dr. Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyesi Zehra Arslan’ı AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Başkan Vekilleri Adlıhan Dere, Mehmet Ali Alkan, AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu, AESOB Denetim Kurulu Üyesi İlhami Yıldırım ve Hasyurt Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin İnce karşıladılar.

120 ÜYELİ BIR SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ

Kent kültürünü ve kentlilik bilincini yaşatarak farklı düşünüp birlikte üretebilmek adına bir araya geldiklerini belirten TEAM Başkanı Dr. Ali Yılmaz kentin sorunlarına çözüm üreterek sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak adına hareket ettiklerini söyledi.

Antalya’nın sorunlarına çözüm bulabilmek adına tüm sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog ve işbirliği içerisinde bulunarak yeni projeler üreteceklerini de sözlerine ekleyen Yılmaz, AESOB’un Antalya’nın en büyük ve etkin Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu ve bu yüzden de Antalya için her zaman AESOB’la birlikte taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını da ifade etti.

Şehrin çeşitli kanaat önderlerinde oluşan 120 üyeli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını da belirten Yılmaz, alanlarda uzman kişilerden oluşan ‘Çalışma Kurulları’ vasıtasıyla da her bir Kurul’un kendi alanında yaptığı çalışmalarla sorunları tespit ederek çözüm üretmek istediklerini de belirtti.

ORTAK PROJELER ÜRETEBİLİRİZ

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek topluma katkı sağlayacak olan her türlü oluşumu desteklediklerini belirtti ve Dr. Ali Yılmaz’a başarılar diledi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine ve yararına da değinen Başkan Sevimçok bu tür oluşumlar sayesinde vatandaşın da hakkını koruyarak sözünü söyleyebileceği platformlara kavuştuğunu belirterek, TEAMDER ile her zaman için diyalog ve işbirliği içersinde olarak ortak projeler üretebileceklerini söyledi.

Ziyaret sonrasında Başkan Sevimçok Dr. Ali Yılmaz’a dostluklarını ve vefayı daim kılmak adına bir fincan takımı ile ‘Ahd-e Vefa’ kitabını hediye etti.

 

Fatih Bacak, Antalya Eylül.2013 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Eylül.2013 - fb.antalya007@gmail.com, 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP