DEMOKRATİK MUHALEFETE MÜDAHALE.!.

Türkiye'ye Davet Edilen PKK'nin Suriye'deki Kolu PYD'nin Eşbaşkanı Salih Müslim, Türk Yetkililer İle Yaptığı Görüşmelerden SONRA ŞU Açıklamayı Yapmış: "AKP İle 'Özerklik' Konusunda Anlaştık.!"

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

DEMOKRATİK MUHALEFETE MÜDAHALE.!.

 

Türkiye'ye Davet Edilen PKK'nin Suriye'deki Kolu PYD'nin Eşbaşkanı Salih Müslim, Türk Yetkililer İle Yaptığı Görüşmelerden SONRA ŞU Açıklamayı Yapmış: "AKP İle 'Özerklik' Konusunda Anlaştık.!"

 

Acılı Haber Özetleri; Türk Dil Kurumu, padişahımız efendimizin iradesine Uygun Olarak "darbe" sözcüğünün anlamına "Demokratik Yollardan hükümeti istifa ettirmeyi" de eklemiş... (1) Böylece Bir Kelimenin Anlamı genişletilerek, "Demokratik eylemler" de "Suç" haline getirilmiş.!. 

Meclisi toplayıp, AKP iktidarına karsı Demokratik Muhalefet etmeyi Suç sayan Yeni Bir ​​yasa çıkartmaya Gerek kalmadan, TÜM muhalifleri "darbeci" Olarak yaftalama olanağı Elde Edilmiş.!

DAHA önce de "çapulcu" sözcüğünün anlamını değiştirerek, Başbakana duyulan tepkileri yumuşatmaya çalışan TDK'nun, karşı devrimin hizmetinde, Halkı ile aldatmakla Görevli olduğu Ortaya çıkmış.!. 

Hak etmeden, SIRF yandaş ve yalaka oldukları for böyle kurumlarının Başına getirilenlerin, çoğu Zaman da kendiliklerinden işgüzarlıklar yaparak, Ortamı Bastaki "Führerin" faşist uygulamalarına Hazır Hale Getirdikleri, Tarih tekerrür eder Gibi Bir ​​kez DAHA layık görüldü.!

2.005 yılında Ticari faaliyetlerini sona erdirmek zorunda Kalan Başbakan Erdoğan ile İlgili Olarak, o günlerde gazetelere yansıyan haberler özetle şöyleydi: Başbakan Erdoğan'ın mal beyanına Göre, Ülker Grubu'nun distribütörlüğünü Yapan three şirketteki hisselerinin Değeri anormal bir şekilde Artış göstermiş.! Erdoğan, AKP Genel başkanı olduktan SONRA, Ekim 2001'de verdiği mal beyanında,  met şirketlerdeki Yüzde 12'lik hisselerinin Toplam değerini 120 Milyar Lirası Olarak belirtmişti. Ticari Bir ​​"deha" olduğu anlaşılan Erdoğan, 3,5 yılda three şirketteki hisselerini 923 bin dolara satarak 12 kat gelir Elde etmişti... (2) Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak ve gözetmekle Görevli olduğuna inanılan Erdoğan'ın, Ekonomik durumunun "bozuk" Olması nedeniyle, çocuklarını close by arkadaşlarından Aldığı burs Yardımları İle ABD'de okuttuğu biliniyordu.!

Ayşe Duruma Yüzde Yüz inanan "Iki kişiden Biri", Asil aşağıdaki Haberi duyunca afallayacak:

AKP iktidarı İle Birlikte Gıda Sektörünün en Büyüğü haline Gelen Ülker Grubu, alışılmışın Dışında, Kendi Alanı dışına çıkarak 2006 yılında Giz Ajans ve  Yumuşak Metal  Adlı İki Şirketi üzerinden Arnavutköy, Dursunköy-Karahalil mevkiine; neredeyse ölü Fiyatına, 3.630.300 Metrekare  arsa toplamış. Hükümet, 7 Yıl SONRA 3. hava limanı ile 3. köprünün   Bağlantı yolunun met bölgeden geçirilmesine Karar vererek, Dünyanın En Büyük ikramiyesini Ülker Grubu'na çıkartmış.!

Ülker, 326 milyon TL bedelle arsalarını TOKİ'ye devretti  ve Yaklaşık 250 milyon TL kara geçerek, 3. Köprü İhalesinin yapıldığı  Tarihten Sadece Bir Gün önce İki şirketini de kapattı. Yapılacak inşaatlardaki ortaklığı  nedeniyle İMKB, Elde edilecek Toplam kazancının 1 Milyar doların üzerinde olduğu Tahmin ediliyor... (3)

Yaklaşan seçimlerde, makarna ve bulgur Yerine, şekerli Ülker Ürünleri dağıtılırsa şaşırmamak gerekir.!

Devletler ailesi İçerisinde hızla itibar kaybeden AKP yönetimindeki Türkiye, sonunda "İmam büyükelçiler" dönemini başlatarak, gizleme gereği duymadan Terör Örgütleri İle düşüp kalkmaya Başlamış.!

Ayşe DÖNEM imamlara, imamlık Dışında yaptırılmayan İş kalmamış.!

"Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye dost  ve kardeş  Bir Yapı oluştu "diyen BDP Genel başkanı Selahattin Demirtaş'tan SONRA, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da: "Suriye'deki Bütün oluşumlar  ve Gruplar Etnik ve dini Ayırım gözetmeksizin Türkiye'nin dostudur" diyerek, PKK’nin Suriye'deki uzantısı PYD İle El Nusra ' yı dost İlan etmiş.!

PYD Eşbaşkanı Salih Müslim'in, Taraf gazetesine Yaptığı açıklamalarından anlaşıldığına Göre; Kahire Büyükelçimiz Hüseyin Avni Botsalı'nın Daveti Üzerine, Mayıs ayında Türk heyeti İle PYD arasında "sınır Güvenliği.!" Konusunda Bir Görüşme gerçekleşmiş.

Botsalı hakkında, Müslüman kardeşlerin liderine kuryelik  Yaptığı iddiasıyla Soruşturma da başlatılmış! .. Türkiye'ye Davet Edilen PKK'nin Suriye'deki kolu PYD'nin Eşbaşkanı Salih Müslim, Türk Yetkililer İle Yaptığı görüşmelerden SONRA ŞU açıklamayı Yapmış: "AKP İle 'özerklik' Konusunda anlaştık.!"

Kılıçdaroğlu'nun "Analar ağlamasın  edebiyatı" Ile kamuoyuna yutturmaya çalıştığı ve Daha Sonraki gelişmelerin Bilgisi Dışında yürütüldüğünü savunduğu "açılım Süreci" ile güya PKK'ya silah bıraktırılacaktı. Yaşanan Gelişmeler Sonunda layık görüldü ki, PKK Yönetimi tam aksine DAHA fazla silahlanacağını İlan etmiş.! 

KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık, süreçte Silahlı milislerden kanadın (HPG) olası Bir savaşa karsı hazırlıklı Olması  ve Kendini geliştirmesi gerektiğini "söyleyerek, PKK'nin hiç bir Zaman silah bırakmayacağını duyurdu.!

Bayık, "Eğer önderliğin koşullarında Bir değişiklik Olmazsa,  karakol, Yol ve baraj yapımları durdurulmazsa,  çetelerin sayısının artırılmasından vazgeçilmezse, İmralı'da Gerçekleşen mutabakat çerçevesinde Adımlar atılmazsa, biz, halkımız ve Demokrasi güçleri Bunları Kabil edemeyiz "diyerek tehditlerini sürdürdü ..! Ülke'nin Sınırları İçerisinde "PKK Asiyiş"i Yaşama geçirdikten SONRA, "Mali Örgüt" ünü de Kurup, tax toplamaya başlayan Terör örgütü,  simdi de kaymakamlıklara, Kendi atadığı kaymakamlarını göndererek, "Bizden habersiz İş yapmayacaksınız.!" diye Talimatlar yağdırmaya Başlamış Duymayanlara duyurulur.!

Y-CHP'nin "analar ağlamasın genel Fotoğraf müdürü" Bay Kemal, acaba met Duruma ne diyor.? Hani desteklediği  met süreçte, PKK silahlarını bırakıp çekilecekti, şehit cenazeleri gelmeyecekti, şantiyeler basılıp İşçiler kaçırılmayacaktı? Tam aksine çekilen PKK'lıların Yerine DAHA fazla genç dağlara çıktı. Örgüt İMKB hızla silahlanmaya Devam Ediyor.!

Seni ABD elçisi seni.! NASIL da kandırdın Bizi.!

Öcalan'ın İsteği Üzerine, İran, Türkiye, Irak ve Suriye'deki Kürtlerin birliğini sağlamak amacıyla Erbil'de toplanan Kürt Ulusal Kongresi, Suriye sınırındaki PYD bayrağını indirip, "Birligi"  Temsil eden Bayrağı dikmiş.!.

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesinde baraj gölü Altında kalacağı for Yenilenen karakola, Öcalan posteri ve BDP Bayrağı asılmasından SONRA, İl başkanı Zübeyde Zümrüt, bundan böyle karakol açılmasına izin verilmeyeceğini  açıklamış! ... İmralı'ya Giden BDP heyeti de Öcalan'ın havzası buluşması  yapmak Hakkında İstediğini ve "Taraflar Süreci zora sokacak açıklamalardan kaçınmalıdır "şeklindeki İsteklerini açıklamış... Terör örgütü PKK'ya karsı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin "Taraf" haline getirilmesi, hiçbir kesimde tuhaf karşılanmıyor Artık.!

PKK yöneticilerinden Sabri Ok, "Çözüm Süreci tek ayakla Gidiyor ve met Olacak Iş değil. Sabrımızın  Bir Sınırı var" diyerek hükümeti Tehdit ettikten SONRA, "Kürtlerin topraklarında Kendi Kendini yönetme hakkının  olduğunu "söylemiş! .. Tayyip Erdoğan'ın İMKB, Gezi eylemlerinde, polislerin "ÇOK sabırlı" davrandığını söyleyerek," sabır "Konusunda Sabri Oka'a yanıt vermiş.!

Bu arada PYD'yi İstanbul'da ağırlayan AKP hükümeti, Özgür Suriye Ordusu'na bağlı farklı gruplardan 70 elebaşını da (komutan) Gaziantep'te ağırlamış...

"BM Keyfi Tutuklamalar Çalışma Grubu", Türkiye'nin Balyoz Davası'nda, keyfi tutuklama, adil yargılama ve Savunma hakkına Dair three maddeyi ihlal ettiğini Karara BAGLAMIS.!. Yargı Öyle Bir hale getirildi ki, "Gezi Direnişi" nedeniyle Gözaltına Alınan bilgiye Gençler, doğumlarından önce lağvedilen örgüte üyelikle suçlanmaya başlanmış! ..

Böylesine Önemli Gelişmeler yaşanırken, ana Muhalefet partisi Y-CHP, nedense Halkın Dikkatini Gündemin en Geri sıralarındaki Konulara çekmek En for çırpınıyor! Y-CHP, met Gelişmeler yaşanırken, "giriniz Tüm DÜNYANIN Nükleer Silahlardan Arınması Gerektiğine İnanıyoruz" bildirisini yayımlamış! ..Bildiride;! 9 ülkenin Tahmini Olarak 19 bin Nükleer silahı bulunduğunu ve Bunların çoğu yerin epey 2 bin onu bir ateşlenebilir durumda tutulduğunu söyleyerek tanesinin, insanlığı uyarmışmış.

Yeni CHP, CHP'yi ABD'nin Türkiye Temsilciliği  haline getirdikten SONRA, simdi de Amerika'da Yaşayan 500 binden fazla Türk'ün, Türkiye İle "bağlarını Güçlü Kılmak" ve Washington'daki gelişmeleri DAHA Yakından izleyebilmek amacıyla, ABD'de Bir Temsilcilik açmaya Karar vermiş.!

Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu İMKB, TBMM'nde Yaptığı havzası açıklamasında; "Suriye'deki gelişmelerin en Önemli etkilerinden birinin, Türkiye'de Halen içeriğini bilmedikleri  Çözüm sürecini sekteye uğratabilecek Bir Gelişme olduğunu, AMA Türkiye'nin de met Çözüm Sürecinde Elini Çabuk tutması gerektiğini " söyleyerek, dolaylı Olarak Y-CHP'nin sürecin İçerisinde olduğunu itiraf etmiş. Böylece, Kılıçdaroğlu'nun "Yenal Süreç Hakkında bilgimiz yok" şeklindeki beyanları yalanlamış Oldu! Içerigi bilinmeyen Bir süreçte, Türkiye'nin Elini Çabuk tutmasını istemek CHP'nin işi olamayacağına Göre, Y-CHP'nin IŞIN İçerisinde olduğu bellidir.! Ayşe konularda Y-CHP'nin Gerçek yüzünü, PKK’nin "açılım" çerçevesinde çıkartılmasını istediği yasaların  derhal çıkartılması for Meclisin toplanmasını  isteyen gölge genel Fotoğraf başkan Sezgin Tanrıkulu 'nun tutumundan Öğrenmek DAHA isabetlidir.! Hiç değilse o yalan söylemiyor! Bay Kemal'in Artık ciddiye Alınacak Bir Yanı kalmamış.! Genel başkanlığa Tanrıkulu DAHA ÇOK yakışıyor.!

Değişik dini cemaatlerin temsilcileri ve ilahiyatçılarla iftar yemeğinde Buluşan Bay Kemal, CHP'nin karsı çıkacağı gerekçesiyle, kuran Kursu öğrencilerine paso verilmemesine: "Kuran Kursu öğrencisi öğrenci değil mi.? Tabii ki pasosu Olacak. Başvuruyu biz yapalım "diyerek, aklınca Bir Çözüm getirmiş.! AKP'nin puan Kaybetme endişesi Ile yapmaktan çekindiği Bütün işlerin önünü Type of  gereği hep Kılıçdaroğlu açıyor.! Paso İşinde fena Halde duvara toslamış.!

Giriniz Tüm met rezillikleri Halkın gözünden kaçırmak for, İktidar ve Muhalefet adeta el Birliği ile Gündemi değiştiriyor... Hamilelerin sokağa çıkmasını "terbiyesizlik" Olarak nitelendiren, sözüm ona" tasavvuf düşünürü "Ömer Tuğrul İnançer  Adlı zevzeğin tekini, AKP hükümeti met nedenle Devletin televizyonlarında konuşturuyorlar... (4)

Av. Cemil Can

 

DİPNOTLAR:

(1) Bir Ülkede Baskı kurarak, difficult kullanarak VEYA Demokratik Yollardan yararlanarak hukumeti istifa ettirme VEYA rejimi değiştirecek biçimde Yönetimi devirme işi.

( http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.51f4c80cbfeae2.48430295)

(2)  http://haber.gazetevatan.com/0/47925/2/ekonomi

(3)  http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/23573-bu-ne-sessizlik.html

(4)  https://eksisozluk.com/omer-tugrul-inancer--954039

 

Cemil CAN, Ankara – Ağustos.2013

http://www.medyagunebakis.com/ -av.cemilcan@hotmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa Olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Cemil CAN, Ankara – Ağustos.2013

 

Sinan OĞAN @sinan_ogan2 sa

Oy Verin AKP'ye Gitsin PKK'ya...

Önümüzdeki Yerel Seçimlerin Sloganı

 

Rakı İçerek Yapılanları,

Ayran İçerek Sattılar, Yıktılar.!.  Bekir Coşkun

 

Who İs İt.?  Wanted.!.
"White Men Have Forked Tounge.!."

“Dili Çatallı, İki Dilli Beyaz Erkek.!.”

Türkçesi; Yalancı, İki Yüzlü Adam.!.

Kızılderili Deyişi....

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.

Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya da Üstündeki Hacı Ölebilir.!. İ.İnönü

 

Nene dedim.

“Dedem Sana Hiç Çiçek Aldı mı.?”
Durdu ve Şöyle Dedi:

“Bana Aldığı Fistanların Hepsi Çiçekliydi.!.!”

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir.!”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine, 

Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş

Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi

İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’

Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’

Arasında 88. Sıradadır.  Av. Ayşe Eren

 

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!.

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!.

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!.

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!.

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası

Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!.

 

SU HAYATTIR… SU BİR HAKTIR…

SU, KAYNAK DEĞİL, DOĞAL VARLIKTIR.

SU YASASI ÇIKARILMALIDIR.!.

 

TEMA Vakfı Eko Siyaset Bildirgesi:

 “Salt ekonomi odaklı projeler dönemi bitmeli,

Ekolojik Siyaset dönemi başlamalıdır.!.”

 

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN

TEMA VAKFINDAN PARTİLERE.!.!.

“Yaşamın sürdürülebilmesinin” ve

“sürdürülebilir gelişmenin” ön koşulu

“çevrenin, toprağın, suyun, ormanın,

biyoçeşitliliğin” korunarak yönetilmesidir.

 

ÜLKEMİZ, TOPRAKLARIMIZ.!.

GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖL OLMASIN.!.

YEŞİL OLMASI İÇİN DESTEK OLUN.!.

 

Bir Memlekette, Namuslular, Namussuzlar

Kadar Cesur Olmadıkça, O Memlekette

Kurtuluş Yoktur. İ.İnönü


Huzuri.1923 - Kurtuluş Savaşının En İyi Anlatımı

 

Kızardık, Bozardık, Yandık Yakıldık

Uzun Boylu Harareti Sor Bize.

Mateme Tutulduk, Yes’e Kapıldık,

Unutulmaz Sefaleti Sor Bize.!.

 

Çün Dest-İ Sakiden Nuş Ettik Kevser

Cennetle Cehennem Oldu Her Yer.

Atladık Sırat’ı, Kopardık Mahşer,

Gittik, Geldik Kıyameti Sor Bize.!.

 

Huzuri.1923 - Kurtuluş Savaşının En İyi Anlatımı


Ülkeyi Dini İrticadan Kurtarmanın Tek Yolu

Millete Kuran’ı Türkçe Olarak Okutmaktır.!.

Şartlar Gelişirse İhtilal’ler Hak Olur.!.

İrtica Başbakan’dan Cesaret Bulursa,

Kim Onun Sokağa Dökülmesini Önleyebilir.?

İrtica’nın Sokağa Dökülmesi İse Ülkenin Kana

Bulanmasıdır. İ.İnönü


Biz Açıkça Milliyetçiyiz...

Ve Milliyetçilik Bizim Yegâne Birlik

Unsurumuzdur. Türk Ekseriyetinde Diğer

Unsurların Hiçbir Etkisi Yoktur. Vazifemiz

Türk Vatanı İçinde Türklüğü Yaşatmaktır.

Türkleri Ve Türklüğe Muhalefet Edecek

Öğeleri Kestirip Atacağız. Ülkeye Hizmet

Edeceklerde Her Şeyin Üstünde Aradığımız

Türk Olmalarıdır. İ.İnönü

 

Kızıldere Şehitleri Ölümsüzdür
Onlar Halkın Yüreğinde Yer Edinmişlerdi
Her Şey Özgür Bir Vatan İçin Dediler
Hiç Bir Tereddüt Etmeden Toprağa Düştüler
Anıları Önünde Saygıyla Eğiliyorum.
Yaşasın Devrim,Yaşasın Sosyalizm.!.

 

"Siz Bana Din İle Refaha Ulaşmış Bir Toplum

Gösterin, Ben de Size Devrim İle Geri Kalmış

Bir Toplum Göstereyim".!. E. Che Guevara

 

“Yurda Ve Halkın Özgürlüğüne

Düşman Olanlar,

Her Zaman Halkın Soylu Davası

Uğrunda Kendilerini Feda

Edenlere

Haydut Gözüyle Bakmışlardır.”

Emiliano Zapata 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP