1571 İBRAHİM - 1496 MUHARREM

İbrahim Hacıosmanoğlu:1571 -Muharrem Usta:1496 -Metin Atasoy: 723 -Hakan Kulaçoğlu:284 -Emre Aksoy: 162

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

1571 İBRAHİM - 1496 MUHARREM 

Trabzonspor Kulübünün 67. Genel Kurulu’nda Başkanlığa 1571 Oyla İbrahim Hacıosmanoğlu Seçildi.

19 Mayıs Spor Salonu'nda İki Gün Süren Olağanüstü Genel Kurul Sonunda Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu Başkan Adaylarının Aldığı Oyları Şöyle Açıkladı:

Emre Aksoy: 162 - Hakan Kulaçoğlu: 284

Metin Atasoy: 723 - Muharrem Usta: 1496

İbrahim Hacıosmanoğlu: 1571

 

TRABZONSPOR BAŞKANLIĞI FENERE KAPTIRMADI

Radara Yakalanan Emek Hırsızları Cezalarını Çekecek…

 

Vaatlerini Nasıl Yerine Getireceğini, Trabzon Caddelerindeki AKP Belediyesinin Reklam Tabelalarındaki Sloganlarla Süsleyen Muharrem Beyin Ustalığı Seçilmesine Yetmedi..!

 

“Mude” Köyünden Olmak Seçilmeye Yetmedi

Siyaseten, Kurumsal Ve Bireysel Olarak Desteklenen Muharrem Usta Fenerbahçeliliğinin Ve Ticari Sponsorluklarının Kurbanı Oldu.

 

İLK BASIN TOPLANTISI VE HABERLER

İbrahim Hacıosmanoğlu,

 “O Şahıs -Aziz Yıldırım- Sadece Kupa Çalmamıştır. Başka Suçlardan da Yargılanıyor. Ama Bunlar Hâlâ Türk Futbolunun İçindeler” dedi.
TV8’de yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bizim amacımız, Trabzonspor gönüllülerine hizmette bulunmak. Ama ahlaksızların da düşmanı olacağız. Onları Türk Futbolu’nun dışına atacağız. Türkiye’de temiz futbol istiyorsak bu işi medya ve basını oluşturması lazım” dedi.
Türkiye’de herkes biliyor ki 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur. Trabzonspor’un haklı olduğunu herkes biliyor.

Trabzonspor camiasının hakkı olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu tescil etmek zorundadırlar. Kupa sahibine teslim edilecektir.

Biz çıkıp ‘’kupamızı verin’’ diye ağlamayacağız. “gereken yapılacak” diye devam eden Hacıosmanoğlu, “O şahıs -Aziz Yıldırım- sadece kupa çalmamıştır, başka suçlardan da yargılanıyor. Ama bunlar hâlâ Türk futbolunun içindeler” ifadelerini kullandı.
Sportif yargılama ile hukuki yargılamanın ayrı olduğunu ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, “Federasyon kendi kanaatine göre karar verebilir ama Yargıtay kanıtlara göre karar verir. Federasyon bunu karıştırmıştır. Bu konularla ilgili çalışmalarımız var, kamuoyu bilsin” diye konuştu.
Hacıosmanoğlu, takımın yeni hocasının da 1461 Trabzon’un başında bulunan Mustafa Reşit Akçay olduğunu, Tolunay Kafkas ile yollarını ayıracaklarını ifade etti.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

 

İbrahim Hacıosmanoğlu 'nun çarpıcı sözleri:

Trabzonspor 'un Kupasını Haksız Yere Alan Kendi Eliyle Verecek

Alın terini; Türkiye'de adil bir yönetim varsa teslim etmek zorundadır. Konuyu magazinselleştirip 'kupamızı istiyoruz, kupamızı istiyoruz' diye değil. Bunun yolu bellidir. 200-300 kişinin yürümesi kameralarla 2000-3000 kişi gösteriliyorsa biz 300-500 bin kişiyi yürüteceğiz. Trabzonspor'un kupasını haksız yere kim aldıysa kendi eliyle teslim edecek.

Şampiyon Trabzonspor'dur, Mahkemeler Tarafından Da Kanıtlanmıştır.

Bu mücadelenin yolu bellidir; UEFA, FIFA. Eski yönetim bunları denememiştir, başvuruda bulunmamıştır. Bizim çalışmamız olduğunu ve başvuruları yapacağımızın bilinmesini isterim. Türkiye'de herkesin bildiği bir şey var. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur, mahkemeler tarafından da kanıtlanmıştır. 

"Suçsuzum Diye Dışarıda Dolaşanlar..."

Trabzonspor bu süreci iyi yönetememiştir. 622 sayılı önergeye Galatasaray, Bursaspor ve Orduspor karşı çıkarken bizim başkanın imzalamaması talihsizliktir.

Değişmeseydi dışarı çıkıp suçsuzum diye dolaşan insanlar içeride daha fazla ceza almış durumda olurdu.

Başkan Olması Fenerbahçe’nin Ayıbı

"Bizim kurumlarla sıkıntımız yoktur. 18 takım da bizim için değerlidir. Biz bu takımları kirletenlere karşıyız. Türk futbolunu temizlemek için mücadele edeceğiz.

Bahsettiğiniz kulübün başkanını hala kulübünün başında tutuyorsa o camianın ayıbıdır. Sadece kupa çalmaktan ceza almadı, farklı cezaları da var. Başta durması Fenerbahçe'nin ayıbıdır. 

Kirli insanları futbol dışına atarsak; futbolun bir temaşa olduğunu, bir şov olduğunu insanlara gösterebiliriz.

Bunu yaparken de futbolu iyi yönlendirmemiz, temiz bir futbol bırakmamız lazım. Biz kendi içimizdeki yapılandırmayı tamamlayıp bir geri dönüş sergilemek zorundayız.

Hedefimiz ilkeli futboldur. Gelecekte Türk futboluna ahlaklı bir futbol istiyorsak, Türk futbolundaki ahlaksız kimseleri bu futboldan atmalıyız.

Bu bir sınavdır, bu sınavı hep beraber vermeliyiz. Bunun da öncüsü Türk basını olmak zorundadır." 

Sadri Şener'e Eleştiri

"Şike sürecini iyi yönetemedik. Eski başkanımızdır Trabzonspor'a hizmet etmiştir ama 'kupamızı verin' sözleriyle olmuyor. Tahkim kurulunda onaylana kadar bir çabası olmamıştır. Ondan sonra sözleri olmuştur. Takım da bu olaydan etkilenmiştir. İşi sulandırmadan hak sahibine teslim edilene kadar mücadelemizi vereceğiz. Teslim edilmesinin yolu bellidir." 

Teknik Direktör Konusu

Tolunay Kafkas'ın Mustafa Akçay'ın göreve getirildiği ile ilgili bilgisinin olmadığını söylediği hatırlatılan Hacıosmanoğlu, "Hocamızla görüşmedik. Erken açıklama yapmış olabilirim. Göreve başlarken bir hatadır.

Tolunay hoca Trabzon'da değil, kendisi geldiğinde Trabzonspora ve kendisine yakışır bir şekilde görüşüp uğurlayacağız." diye konuştu. 

Sportif Direktör Fatih Tekke

Bordo mavililerin çiçeği burnunda başkanı, eski futbolcuları Fatih Tekke'nin de sportif direktör olacağını sözlerine ekledi.

                                                          

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

 

YENİ TEKNİK DİREKTÖR..

Trabzonspor'un Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu İlk Basın Toplantısını Yaptı

 

Trabzonspor Kulübü'nün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa İbrahim Hacıosmanoğlu, PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımları 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay'ın Trabzonspor'un yeni hocası olduğunu söyledi.
İbrahim Hacıosmanoğlu,genel kurulun ardından ilk basın toplantısını yönetimdeki bazı üyelerle birlikte Zorlu Grand Otel'de düzenledi.

Toplantıda, teknik direktör konusuna değinen Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un hocasını merek eden arkadaşlar vardır, buradan açıklayayım.

Trabzonspor'un hocası 2 aya yakındır Trabzonspor'un önümüzdeki sezonki kadrosuyla ilgili çalışıyor. O da 1461 Trabzon'un hocası Mustafa Reşit Akçay'dır" dedi.
Akçay için "İnşallah Trabzonspor'a, Trabzonspor'un ilkeleri doğrultusunda hizmet eder" diyen
İbrahim Hacıosmanoğlu,"Hep beraber yüreğiyle 1461 Trabzon'u o kadrosuyla nasıl insanların gönlünde taht kurduysa tekrar Trabzonspor efsanesini yaratma adına tekrar aynı yürekli kadro ile Trabzonspor'umuza önümüzdeki senelerde üstün mücadele etmesini sağlar. Bunun memnuniyetini de inşallah hepbareber yaşarız" ifadesini kullandı.

İbrahim Hacıosmanoğlu,bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, "Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız" diye konuştu. Trabzonspor, eski kulüp başkanı Sadri Şener döneminde, ligin 19'uncu haftası sonunda teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından Tolunay Kafkas ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.


TÜRK FUTBOLUNU TEMİZLEME MİSYONUMUZ VAR
Trabzonspor Kulübü'nün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Öncelikle sınır tanımadan  Trabzonspor sevdalılarına hizmet edeceğiz. Sonrasında da Trabzonspor'un adalet timsali olarak Türk futbolunu da temizleme adına misyonu vardır. Orada da mücadelemiz sınır tanımadan olacak" dedi.
Genel kurulun ardından ilk basın toplantısını yönetim kurulundaki bazı üyelerle Zorlu Grand Otel'de düzenleyen Hacıosmanoğlu, uzun yıllardır toplantıya katılan basın mensuplarıyla bir arada olduğunu belirterek,
"Bu kutsal görevi genel kurul bize tevdi ettikten sonra ilk kez karşı karşıyayız. Kongre konuşmamda söylediğim gibi Trabzonspor Başkanı konuşmaz, icraat yapar dedim. İçinizde destek olan olmayan arkadaşlarınız da var. Bizim için süreç bitmiştir" diye konuştu.
Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda herkesle iletişimlerini hat safhaya çıkarıp, bu camiya hizmet etmek istediklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Biz yıllardan beri öncelikle Trabzonspor sevdalılarının ve sonrasında da temiz Türk futbolu isteyen paydaşlarının hizmetkârı olarak göreve talip olduğumuzu söyledik. Öncelikle sınır tanımadan Trabzonspor sevdalılarına hizmet edeceğiz.

Sonrasında da Trabzonspor'un adalet timsali olarak Türk futbolunu da temizleme adına misyonu vardır. Orada da mücadelemiz sınır tanımadan olacak. Emek hırsızlarının korkulu rüyası temiz Türk futbolu ailesi, hizmetkârı olarak çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bunda da sınır tanımayacağımızı futbol kamuoyunun bilmesini istiyorum."
Futbolun bir temaşa, eğlence olduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, "Bu gözle bakıp futbolu çıkarı için kullanan insanlarla temiz Türk futbolu isteyen bütün paydaşların mücadele etmesi gerektiğine inanıyorum. Sosyal bir aktiviteyi hayata geçirirken gelecekte çocuklarınıza örnek olacak bir zemin bırakmak zorundasınız. Büyük Önder Atatürk'ün 'Ben sporcunun, zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim' sözüyle yola çıkarsanız yöneticilerin ahlaksız olacağı bir söz yoktur. O söz sonunda, biz bu konuya da özen göstererek Türk futbolunu ahlaklı bir zemine de oturtmak zorundayız. Girdiğimiz bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.


BAŞKAN YARDIMCISIYKEN YAPTIK
Hacıosmanoğlu, uzun soluklu bir mücadele yapacaklarını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben inanıyorum Türk futbolu içinde namuslu paydaşlar çoktur ama eğer biz Türk futbolunu temizleyip gelecek nesillere ahlaklı şekilde bırakmak istiyorsak bunun en büyük etkenlerinden birisi de siz değerli medya kuruluşlarıdır. Onlar bir karar verecekler. 3 Temmuz sürecinde önümüzde bir fırsat vardı temiz Türk futbol adına, kapatılmaya çalışılmıştır. Biz bunun tekrar öncesi olarak temiz Türk futbolu adına bütün paydaşlarıyla sınır tanımadan bunun mücadelesini vereceğiz.

Medyanın bunda çok rölü vardır. Onlar da bir sınavdan geçecek. Temiz Türk futbolu isteyip istemediklerinde bundan sonraki süreçte futbolu çıkarı için kullanan emek hırsızlarıyla mı beraber olacaklar, yoksa çocuklarımıza temiz Türk futbolu adına mücadele eden namuslu Türk futbol paydaşlarıyla mı beraber olacaklar.
Onlar da sınav verecekler. Verdikleri sınavda başarılı olursa bu toplum onları herhalde baş tacı yapar ama vermeyenleri o toplumun önüne atmak bizim asli görevlerimizden biridir. İnşallah el birliğiyle Türk futbolunun temizlenmesi adına başlanacak bu süreçte bütün paydaşlarıyla birlikte ilkeli duruş sergileyerek, öncülüğünü yaparak temiz Türk futbolunu yaratmayı Allah bize nasip eder."
Hacıosmanoğlu, kendisinin kavgacı olduğu yönündeki söylemlere ilişkin olarak ise
"Ben hep söyledim, yıllardan beri konuşuyoruz bazen de haksızlıklarla mücadeleyi kavgacı olarak adledebiliyorlar ama biz Trabzonspor başkan yardımcısıyken bunları yaptık. Trabzonspor başkanlık koltuğu çok önemli ve kutsaldır, Türkiye'de örnek olmalıdır" dedi.


BAŞKAN KONUŞMAZ, İCRAAT YAPAR
"Trabzonspor Başkanı konuşmaz, icraat yapar" diyen Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Biz de bundan sonra bize gelen canlı yayın tekliflerini kabul etmemizden kimse yanlış bir anlam çıkarmasın. Trabzonspor'un başkanı konuştumu Türkiye'de gündemi belirlemelidir. Biz de bunu yapmak, bu doğrultuda hizmet etmemiz gerektiğini biliyoruz ama bu demek değildir ki Türkiye'de Türk futbolunu hegemonyası altına alan insanlara Trabzonspor cevap vermeyecektir.

Bu konuyla ilgili belki de bizden daha etkili, bizden daha güçlü, yüreğini ortaya koyacak ekibimizde arkadaşlarımız vardır. Görev dağılımı yapıldığı zaman daha önce de ismini verdim Türkiye'de emek hırsızlarının bizden çekindiğinden kat be kat çekineceği Sebahattin Çakıroğlu arkadaşımız, sağımda oturuyor.

Görev dağılımı yapıldıktan sonra Trabzonspor adına tek ses olarak da kimlerin açıklama yapacağını göreceksiniz. Çift başlılığın çok sesliliğinin olmadığı bir Trabzonspor'u önce kendi içinde yapılanmayı tamamladıktan sonra Türk futbolunun önüne de koymak zorundayız.

Trabzonspor'un 67. genel kurulu hem Trabzonspor hem Türk futboluna hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

Hacıosmanoğlu, kulüpte devir teslim töreninin yarın 11.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

 

Ökkeş Bölükbaşı,  İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

 

 

Who İs İt.?  Wanted.!.
"White Men Have Forked Tounge.!"

“Dili Çatallı, İki Dilli Beyaz Erkek.!”

Türkçesi; Yalancı, İki Yüzlü Adam.!.

Kızılderili Deyişi....

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.

Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya da Üstündeki Hacı Ölebilir. İ.İnönü

 

Nene dedim.

“Dedem Sana Hiç Çiçek Aldı mı.?”
Durdu ve Şöyle Dedi:

“Bana Aldığı Fistanların Hepsi Çiçekliydi.!.!”

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir.!”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine, 

Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş

Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi

İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’

Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’

Arasında 88. Sırada. 

 

* * * * * * * * * *

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP