İBRE MUHARREM USTA’YA DÖNDÜ

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, İstanbul'da Trabzonlular İle Bir Araya Geldi ve Projelerini Anlattı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İBRE MUHARREM USTA’YA DÖNDÜ

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, İstanbul'da Trabzonlular İle Bir Araya Geldi ve Projelerini Anlattı.

MUHARREM USTA BAŞKANLIK YOLUNDA

Trabzonspor'un şampiyonluğu İstanbul dışına defalarca götüren bir kulüp olduğunu hatırlatan Muharrem Usta, "Trabzon, spor kültürü çok derin olan bir şehirdir. Anadolu'nun önünü açan şehirden bahsediyoruz. Trabzonspor taraftarları son dönemde hüzünlüdür. Büyük başarıların tekrarlanması ve sürekli hale gelmesi gerekiyor. Ekonomik ve sportif anlamda yeni bir tarih yazmak üzere yolculuğumuzu başlattık" dedi.
Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemlere göre daha güçlü olduğunu iddia eden Muharrem Muharrem Usta, "Yeni dönemde Trabzonspor olarak yeni tarihler yazacak, devrim yapmaya geliyoruz.

Yolculuğumuzda büyük taraftara ihtiyacımız var. İleride sportif anlamda her zaman büyük başarılara imza atan kulüpten bahsedeceğiz" diye konuştu.
Muharrem Usta, bordo mavili camianın, futbolda şike iddialarının yaşandığı süreçte sportif başarıyı unuttuğunu dile getirdi.
Sadri Şener başkanlığındaki yönetimin, bu süreci mümkün olduğu kadar iyi şekilde yönetmeye çalıştığını vurgulayan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sportif başarısı olmayan kulüplerde dağınıklık olur. Biz de bunu yaşadık. Sporda adaletsizlik ve kulüplerin yapmış olduğu haksızlıklar vardır. Bundan sonra da olacak. Güçlü kulüpler bu sıkıntılardan en az hasarla çıkarlar. 

Trabzonspor bir dünya markası olsaydı bu sıkıntıları yaşamayacaktı.

Mahkeme süreci devam ediyor. Bir de UEFA  nezdinde süreç var. Sadri Şener dönemindeki bütün uğraşılara rağmen, federasyon şikenin sahaya yansımadığını söyleyip konuyu kapatmıştır.

Elimizdeki en önemli süreç UEFA nezdinde olandır.  Bunu en iyi şekilde çözmemiz lazım."
 
CENTİLMENLİKTEN UZAK KALMAYACAĞIZ

Hak ararken centilmenlikten uzak kalmayacağız diyen Muharrem Usta, "Taraftarlarımızı insanlık dışı manzaralardan uzak tutmak da bizim görevimizdir. Hiçbir kupa bir insan ömründen daha değerli değildir. Yöneticilerin bunun hesabını vermesi gerekiyor. Sportif başarı olmazsa olmazımızdır, ancak asla taraftarı birbirine düşürecek, sokakta çatıştıracak bir yönetim olmayacağız" diye konuştu.
Teknik direktörlükte ismi geçen 
Ertuğrul Sağlam konusuna da değinen Usta, sözlerini şöyle tamamladı:
"Önümüzde bir kupa maçı var. Hiçbir şekilde benim ağzımdan teknik direktör konusunda bir söz çıkmamıştır. Şu anki teknik ekip ve kadronun arkasındayız. Bu kupayı kazanmak bizim için önemli ama kafamızda yıldızlarla döşeli ve yıldızlarını bırakmayan bir Trabzonspor var."

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb61@gmail.com,

 

Muharrem Usta: Devrim Yapmaya Geliyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkan Adayı Muharrem Usta, "Devrim Yapmaya Geliyoruz" Dedi.

İstanbul Cevahir Otel'de Trabzonsporlu delegelerle bir araya gelen başkan adayı Muharrem Usta, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Usta, "Trabzonluların içinde bulunduğu durum üzerine, ekonomik sportif adına yeni bir tarih yazmak üzere bu yolculuğu başlattık. Trabzonspor tarih yazan bir kulüp, yolculuğumuzun adı da yeniden tarih yazmak, ya da tarihi yeniden yazmaktır. Devrim yapmaya geliyoruz." şeklinde konuştu.
"İLK OLARAK YAPACAĞIMIZ ÜÇ DEĞİŞİKLİK"
Trabzonspor Kulübü başkan adayı Muharrem Usta, seçimi kazandıkları takdirde ilk olarak yapacakları üç değişikliği maddeler halinde sıraladı. Usta, "İlk olarak kulübü profesyonel hale getireceğiz. İkincisi ekonomisi çok büyüyen bir Trabzonspor olacak. Son olarak ise sportif başarılara imza atan bir takım oluşturacağız." dedi.
"HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

Türkiye'de yaşanan 'Futbolda şike süreci' hakkında da konuşan Muharrem Usta, haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi. Usta, "Federasyon bu işin adını erkenden koydu. Sadri Bey'in dönemindeki bütün uğraşılara rağmen TFF, şike sahaya yansımamıştır deyip konuyu kapattı. Elimizde hukuksal anlamdaki en önemli süreç UEFA nezdinde yürüyen süreçtir. Şike sürecinde Trabzonspor iki kolunun altına aldığı karpuzları taşımaya çalışırken sportif başarılarla ilgili karpuzu maalesef yolda düşürdü. Taraftarlarımızı birbirimize kırdırmadan birbirine düşmeden özellikle Trabzonspor'un mağduriyetini çözmek bir haktır ve bunun peşine düşeceğiz. Hakkımızı aramaktan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz." dedi.

"ŞU ANKİ TEKNİK HEYETİN ARKASINDAYIZ"
Başkan adayı Muharrem Usta seçildikleri takdirde Ertuğrul Sağlam'ı teknik direktör olarak alacakları yönündeki iddiaların sorulması üzerine ise, "Şu anda takımımız kupa maçına çıkıyor hiçbir şekilde benim ağzımdan teknik direktörle ilgili söylem çıkmamıştır. Şu anki teknik ekip ve kadronun arkasındayız. Önemli bir kupa finali maçı var. Bu kupayı kazanmak bizim için çok önemli. Ama elbetteki kafamızda yıldızlarla döşeli bir Trabzonspor için planlarımız hazır. Misyonumuz Trabzonspor olarak sportif ekonomik başarı olmazsa olmazımızdır ama asla taraftarları birbirine düşürecek, insanları çatıştıracak, yangına körükle gidecek bir kulüp asla olmayacağız." dedi.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb61@gmail.com,

 

İBRE MUHARREM USTA’YA DÖNDÜ

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman'ın kızı Avukat Sibel Suiçmez'i listesine dâhil ederek güçlü bir ismi daha yönetimine kattı.

Muharrem Usta ile birlikte hareket eden Celil Hekimoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, başkan adayı Muharrem Usta'nın Forum Mağazalar Ceo'su Levent Eyüpoğlu ve Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'dan sonra güçlü bir ismi daha yönetime kattığını belirtti.

Hekimoğlu, "Göreve gelmemiz halinde Trabzonspor'u dünya kulübü yapma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Uyum içinde bizimle aynı hedefte yürüyecek güçlü isimleri aramıza katarak büyük bir yolculuğa çıkacağız.

Bu doğrultuda Trabzon'un köklü ailelerinden Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman'ın kızı Avukat Sibel Suiçmez'i yönetimimize kattık" dedi.

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb61@gmail.com,

 

 

İZ BIRAKMAYA DEĞİL TARİH YAZMAYA GELDİK

Trabzonspor'da Başkan Adaylarından Muharrem Usta,Sadece İz Bırakmaya Değil, Yeniden Tarih Yazmak İçin Göreve Talip Olduklarını Söyledi..

“SADECE İZ BIRAKMAYA DEĞİL, YENİDEN TARİH YAZMAYA GELDİK”
Muharrem Usta; "Adayların sayısından çok, niteliğine bakmamız lazım. Bu adayların ne kadarı Trabzonspor'u taşıyabilir.?

Mesela bir gün Galatasaray'da 15 aday görebiliriz. Bu adaylara bakıp, 'Tamam bu kadar aday var ama...' dersiniz. Bence şu an Trabzonspor'da böyle bir durum var. Benim bir hedefim var. Bundan sonraki yıllarda bir Trabzonspor'un seçiminde aday olanlara baktığımızda, bu adaylara bakıp 'Dudak uçuklatıcı adaylar var' dediğimizde Trabzonspor kazanmış demektir.

Mesela Galatasaray için Ünal Aysal'dan sonra gelecek başkan adaylarının kendilerine bir bakması gerekecek. İşte benim hedefim bu. Eğer Trabzonspor'a başkan seçilirsem benden sonra gelecek yönetimin ve başkan adaylarının, adaylıklarını koymadan önce kendilerine bir bakması gerektiği bir Trabzonspor geleceği hedefliyorum.

İnsanların ileride Trabzonspor'a baktığında 'Burası ne kadar değişmiş, burada bambaşka bir tablo var' demesini istiyorum. O yüzden bizim söylemimiz şu; 'Sadece iz bırakmaya değil, yeniden tarih yazmaya geldik.' Burada bir tarih vardır ve biz bu tarihin üzerine yeni başarılar eklemeye geliyoruz, hem de beraberinde bir iz bırakmaya geliyoruz. Biz bu yarışta çok şey kaybettik, çok geride kaldık. Bunu bir an önce kapatmamız lazım. Başka kulüplerin 15 yılda yapacağı işi bizim 5 yılda yapmamız lazım."

 

"TRABZONSPOR'DA ŞU AN BULUNAN SİSTEMİN ARTIK TARİHE KARIŞMASI GEREKİYOR"
Kurumsallaşmanın Önemine Dikkat Çeken Muharrem Usta, Şu İfadeleri Kullandı:
Şu an Trabzonspor'da yönetim kadrosu iyi, kaliteli ve Dünya çapında görülebilen modeller var. Eğer kazanırsak biz, bu modele hemen geçiyoruz. Bir tarafta yönetim, diğer tarafta profesyonellerden oluşan bir futbol kulübüdür. Bunların çalışma prensibi bellidir.

Zaten kurumsallaşmayı daha önce büyük şirketlerde yaptıysanız, işiniz kolaydır. Daha önce hiç yapmayanlar için 'kurumsallaşma' sihirli bir kelimedir. Ama hayatında bunu yapanlar için bu olmuş bir hadisedir ve sadece yaparsın. Ben ve ekibim bu işte çok başarılı arka planlara sahip bir grubuz, hayatımız bununla geçmiş.

Özellikle ortalama 13 bin kişinin çalıştığı bir hastane zinciri ve kurumsallaşmış bir yapıyı yönetmiş biriyim. Yani kurumsallaşmayı yediğim yemek, içtiğim su gibi biliyorum. Kurumsallaşma yapısını kurmak 4-5 günlük basit bir iş, ama bu yapıyı oturtmak süre alır. Ama oturtmak için geçen süreçte deneyiminiz olması lazım ki hata yapmayasınız.

Eğer hata yaparsanız geriye dönüp yaptığınızı da bozarsınız. Kafamızda profesyonellerin isimleri dahi hepsi tamam durumda şu an. Reformlardan asbaşkan konusuna gelince, Trabzon'un içinde yaşayan Trabzonlulardan çok Trabzon'un dışında yaşayan Trabzonlular var. Bu yüzden Trabzonspor'un başkanlarının tümü İstanbul veya Trabzon dışından kişilerdir.

Biz de öyleyiz. Trabzon'da şöyle bir alışkanlık olmuş; 'Trabzon dışındaysa başkan, buraları kim yönetecek peki.?' O kişi asbaşkan işte. Yani birinci günden daha 2 başkan var aslında. Asbaşkan Trabzon'da kaldığı için aslında kulübün fiilen başkanı, asbaşkan oluyor.

Bu son derece sakıncalıdır. Bugün dünyada şirket sahipleri kendi şirketlerini bırakın farklı şehirden, farklı ülkeden yönetiyor. Şimdi benim şirketimde, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde hastanelerim var, ama ben onları İstanbul'dan yönetiyorum. Artık video konferans sistemleri var. İnsanların bir araya gelmesine gerek kalmıyor.

Vakit çok değerli bir şey ve bu yol sayesinde hiç vakit kaybetmiyor oluyorsunuz. Yani Trabzonspor'da şu an bulunan sistemin artık tarihe karışması gerekiyor. Ben tüzükte olduğu için bu sistemi kaldıramıyorum. Ama eğer ben başkan seçilirsem bu sistemi tüzükten kaldıracağım. Böylece Trabzonspor daha sağlıklı bir yapıya sahip olacaktır. Kurumsal yapıda bir lider vardır, liderin yanında ekibi vardır, aşağıya doğru gidince teknik eki ve taraftarlar olarak gitmektedir.

Bir piramit gibidir adeta. Biz o piramidin baş kısmını kırıyoruz. Bizim bu bozuk piramidi düzeltmemiz lazım işte. Ben bu yönetim kadrosunu kurarken Trabzon'dan bir sürü arkadaşım var. Trabzon'daki asbaşkanlık sistemini hepsi biliyor.

Benim sistemi değiştirme fikrimi söylediğim zaman herkes doğru düşündüğümü ve getireceğim yeni sistemi benimsemeleri gerektiğini dile getirdiler.

Şu zamana kadar kimse olumsuz bir şey demedi, aksine bu fikrimden dolayı beni tebrik ettiler.

Halk yeniliğe alışkındır. Biz de büyük işleri daha önce başarabildiğimiz, yönetim konusunda tecrübeli olduğumuz için bu konuyu paylaştığım birçok insan mutlu oldu."

"ŞU AN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KONUSUNDA KİMSEYLE ANLAŞMADIK"
Başkan Adayı Muharrem Usta, Teknik Direktörlük Konusunda Şu Anda Kimseyle Anlaşmadıklarını Belirterek, Şunları Söyledi:
"Bildiğiniz gibi bizim şu anda Fenerbahçe ile bir kupa maçımız var ve çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Bu kupayı kazandığımız takdirde Avrupa'da ön eleme maçlarında işimiz kolaylaşıyor. Biz Tolunay Kafkas'ın herhangi bir konuda tartışma konusu olmasını istemeyiz.

Şu an teknik direktörlük konusunda kimse ile anlaşmadık, şu anda kimseyle bu konu için anlaşmaya çalışmıyoruz ve hiç bir teknik direktörle kesinleşen veya bitirdiğimiz bir durum yok. Böyle bir gündemimiz şu an için yok. Bunun takımı kötü etkilediğine inanıyoruz ve bu konuyu kapatmak istiyoruz."

"SORDUĞUM AKİL ADAMLARA GÖRE KAZANMAMAMIZ SÜRPRİZ OLUR"

Hekimoğlu, yönetim kurulu listesinde yer alacak diğer önemli isimlerin de yarın açıklayacaklarını belirtti.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb61@gmail.com,

 

ERDOĞAN BAYRAKTAR’IN ADAYI

Bakan Bayraktar Hangi Başkan Adayını Destekliyor.?

Trabzonspor genel kuruluna ramak kaldı. Artık bütün başkan adayları son kozlarını kullanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın genel kurula ramak kala hangi başkan adayını desteklediği de merak konusu.

Ali Savaş; O Zaman Gıyabınızda Sizin Adınız Kullanılıyor Ne Diyeceksiniz.?
Erdoğan Bayraktar: Bakın Trabzonspor delegesi akıllıdır. Öyle uçuk vaatlere bulunanları başkan seçmez. Trabzonspor Trabzon’un yaşam ilacıdır. Bunun için delegeler en iyisine seçecek, biz de elimizden gelen desteği vereceğiz, bundan da fazla beni konuşturamazsınız…

YORUMLAR

Muharrem Usta Her Konuşmasında Para, Para Diyerek Paranın Gücüne Dem Vuruyor. Lakin Şenol Güneş Hocanın ''Paraya Karşı Emeğin Savaşı'' ve Mücadelesi Boşuna idi..

Birde Diyor ki devrim Yapacağız.! Yaa Kardeşim Trabzonspor Devrim Yapalı 37 Yıl Oluyor Sen Kimin adresini Soruyorsun Demezler mi Adama.!.
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu İse Futbola AKP ve Başbakan Karışmadı, Futbolun Gelişmesine Yardımcı Oldu Diyor.

Bu Arkadaş Nerde Yaşıyor ''Kişilerle Kurumlar Ayrılsın'' Diyerek Şikeci Takımları Kurtaran Kim. Şampiyonluk Kupamızı Verdirmeyen Kim..

Bu vatandaş mı Trabzonspor'un Hakkını Koruyacak, Kupasını Alacak.

 

TAYFA' dan Başkan Adaylarına;
Trabzonspor'un 175 milyon TL borcu var, ve ekonomik durumu önemsediğinizi söylemlerinizle ve projelerinizle gösterdiniz.
Bir de Trabzonspor ruhu var ki, saha sonuçlarıyla, rakiplerimizi yenmemizle ve kupalar kaldırmamızla çok alakalı değildir.
Trabzonspor'un önünde çok önemli bir kupa maçı var. Bu maçın önemi kupadan gelmiyor. 
Trabzonspor, bu maçı mutlak suretle kazanmalıdır. Ve şu da aşikârdır ki, Trabzonsporlu futbolcuların ekstra motivasyona ihtiyacı vardır. Yakın tarihte Faruk Özak örneğinde bunu gördük. 
Trabzonspor taraftarının başını kaldıracak bu zafer için
Başkan adaylarımızın ne kadar prim vereceğini merak ediyoruz. 
Sayın Emre Aksoy, Sayın Hakan Kulaçoğlu, Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, Sayın Metin Atasoy ve Sayın Muharrem Usta’nın, Fenerbahçe maçının kazanılması halinde futbolcularımıza vereceği primi açıklamalarını istiyoruz.
Saygılarımızla;

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa Olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul Mayıs.2013ni

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP