YEŞİL VADİDE ALABALIK KEYFİ

Antalya’ya 20 Kilometre, Döşemealtı Merkeze Sadece 5 Kilometre Mesafede Doğa Harikası Alabalık Tesisi Hizmetinizde...

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

YEŞİL VADİDE ALABALIK KEYFİ

Antalya’ya 20 Kilometre, Döşemealtı Merkeze Sadece 5 Kilometre Mesafede Doğa Harikası Alabalık Tesisi Hizmetinizde...

 

Döşemealtı Termesos Antik Kenti karşısında yer alan Yeşil Vadi Alabalık Tesisleri Doğaseverlerin ve Traking sporuyla ilgilenen yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği tesis. Doğa harikası tesis Antalya’ya 20 kilometre Döşemealtı merkeze sadece 5 kilometre mesafede. Tesis’te başlatılan canlı alabalık üretimi ile müşterilerin vazgeçilmez tatil günü seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Döşemealtı Termesos Antik Kenti’nin hemen karşısında yer alan ve eşsiz doğa harikası bir alanda bulunan Yeşil Vadi Tesisleri; Canlı Alabalık keyfi sınırsızca yaşanacak bir ortamda müşterilerine hizmet veriyor.

 

Özel tasarlanmış kamping evleri, karavan turizmi için de eşsiz bir ortam. Beş bin metrekare alan içinde bulunan Yeşil Vadi tesislerinde Yaylaların eşsiz doğal ortamlarında yetiştirilerek tesislerde büyütülen Alabalıklar müşterilere özel menülerde sunuluyor. Toplu rezervasyonlara da açık..

 

Yeşil Vadi tesislerinde Izgara ve kavurma çeşitleriyle de hizmet veriyor. Yeşil Vadi Tesisleri yaklaşan yaz mevsiminde akşamları serin ve rutubetten uzak bir ortam da olmak isteyenler için büyük fırsat. Tesis ‘te yer alan Bungalow ve kamping evler 25-30 kişilik toplu kafileleri de ağırlayabiliyor. Yeşil Vadi kamping alanında ayrıca çadır turizmi için de oldukça müsait alanlar mevcut.

 

KARAVAN TURİZMİNE UYGUN

İşletme sahibi ve yöneticisi Abdi Buyruk, “Son dönemde yaptığımız yatırımlar ve yenileme çalışmaları ile iç ve dış turizm ziyaretçilerini de ağırlayabiliyoruz. Kamp alanları, doğa içerisinde bulunan Bungalow evlerimiz ve Karavan turizmi için müsait olan tesisimizde Canlı Alabalık üretimine de başladık.

 

Antalyalıları ve Antalya’ya gelen misafirler için tesisimiz vazgeçilemeyecek güzellikte. Tesisimiz alışkanlık yapacak” dedi.

 

 

Fatih Bacak,  Antalya – Nisan.2013

http://www.medyagunebakis.com/  fb.antalya007@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya Nisan.2013 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP