İKİ CHP, İKİ AYRI DEĞERLENDİRME.!

Kaybeden Gençler Arasındaki Yarışta Taraf Olan Kemal Kılıçdaroğlu İle Adnan Keskin'in Temsil Ettiği Anlayıştır.! Kazanan Parti İçi Demokrasidir.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İKİ CHP, İKİ AYRI DEĞERLENDİRME.!

Gençlik İşgalci Ve İşbirlikçilerine Demokrasi Dersi Verdi.!

Gençlik Kurultayının Tek Kaybedeni Emre Doğan Değildir.! 

UYUYAN DEV UYANIYOR.!

Kaybeden Gençler Arasındaki Yarışta Taraf Olan Kemal Kılıçdaroğlu İle Adnan Keskin'in Temsil Ettiği Anlayıştır.! Kazanan Parti İçi Demokrasidir.!

Atatürk'ün Askerlerine başarılar diliyoruz.!

OLAYLARI İÇERİSİNDEN YAŞAYAN İKİ CHP'YE YAKIN HABER PORTALINDAN İKİ AYRI

DEĞERLENDİRME.!

Yenilen Emre Doğan degil; 'Gürsel Erol'dur.!

15 Nisan 2.013 Pazartesi | 00.02

CHP Gençlik kolları Pazar Günü Olağanüstü Türk Olarak toplandı ve Gürsel Erol Tarafından Gerçekleştirilme 9 ay once to choose-ti-ri-len Emre Doğan tepetaklak alaşağı ifade edildi ...

Aslında Lu'nun Dün Salonda hezimete uğrayan kişi Doğan degil, perde arkasından Onu yöneten, Ankara, İzmir, İstanbul kongrelerini dizayn etmekle övünen, parti belirlendiği oğlu CHP kurultayında, salonun İçinde meclisinin ''sarı listeye oy verin'' diye kurultay delegelerine emir VEREN 'Gürsel Erol' dur...

Kısaca Bugün CHP gençliği bünyesinde sel gitmiş, kum kalmıştır.!

Gürsel Erol'un Desteği Ile PM Üyesi seçilen Gençlerin hala silahlarla dolaştığı, türden icraatları da ''Mustafa Kemal'in yurttaşlarıyız'' Gibi Yaratıcı Olmayan, zekâdan Uzak saçma sapan sloganlar üretmek olmuştu. Vicende...

Dün İMKB Salonda Atilan sloganlardan en hatırda kalanı  ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' yönündeki slogandı... "

'' Yeminler ifade edildi yıkılacak Silivri'','' Kahrolsun Amerikan emperyalizmi'' Gibi sloganlar da CHP gençliğinin Bazi özlemlerini yansıtıyordu... Görüyorum ki gençlik onu Seve rağmen, su gibi yolunu buluyor ve Doğru Yol da Atasının yolu...

Atatürk Resmi

Bakalım CHP Gençlik Kolları'nın web sitesinden çıkartılan Atatürk resmini, yeni Yönetim Yerine iade EDECEK mi.?

Atılan sloganlar, met yönde Bir Mesaj niteliğindedir...

Yeni Başkan'a bakışım

İrfan İnanç Yıldız İle hiçbir Zaman yıldızımız barışmadı AMA Dün onun kazanmasını istedim...

Siyaseti Doğan'dan ÇOK DAHA İyi bildiğini ve CHP'deki geçmişinin de Doğan'a Göre ÇOK DAHA Uzun olduğunu biliyorum...

Yıldız konusundaki en enterasan konu imkb, Kendisini Kılıçdaroğlu'nun görevden Almış olmasıdır...

Aslında Lu'nun CHP gençliği, Dün Kılıçdaroğlu'na rağmen Yıldız'ı Yeniden seçerek üstünlük almıştır...

CHP'yi Diğer partilerden farklı Kılan da işte budur...

AKP'de Erdoğan'ın görevden Aldığı Bir kişi, Bırakın Yeniden seçilmeyi ADAY safra çıkamaz Düşünsenize

Ya da Ülkü Ocakları'nın Başına, Bahçeli'ye rağmen Bir kişi Hayatta seçilemez...

Yıldız'ı Gürsel Erol ve Adnan Keskin'in baskılarına rağmen yolundan dönmediği, kararlı duruşu for de kutluyorum.

Başına yansıyan haberlerden Biliyoruz ki, Gürsel Erol, Yıldız'ı telefon Ile arayarak engellemeye çalışmış.

Gene Bazi internet sitelerinden okuduğumuz Üzere, Gürsel Erol'un Baskıları Sonucu Bir ADAY da, Doğan Lehine çekilmiş...

Yıldız'a Dusen Type of

Artık, Gürsel Erol'u yenen, onun maşasını kirip eline VEREN Bir gençlik başkanıdır...

Geçmişin kavgalarını unutarak TÜM gençliği kucaklaması gerekiyor.

Elbette haksızlıklara, vefasızlıklara Uğramış oldugunu düşünebilir AMA met Siyasetin doğasında var...

KESİNLİKLE Rövanş alma yoluna başvurmamalı.

Probably Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, İstanbul vs Gibi Hala CHP'nin tabanının Güçlü

oldugu kentlerde görevden Alınan bilgiye Gençlerin hala silahlarla dolaştığı yerlerine yenilerini BULMAK KOLAY.

Ama İç Anadolu Gibi Yerlerde zaten Bir avucuz ve CHP kan kaybediyor ...

Emre Doğan'ın grammar

Doğan'ın astırdığı ve Altında CHP Gençlik Örgütleri Yazan pankartların with hooks çıktığı da Gün Gibi aşikâr.

Gördüğüm kadarıyla Gürsel Erol'un itelemesiyle SADECE İzmir, Çankaya ve Gaziantep Gibi Bazı Gençler net Tavır takınarak ona Sahip çıktılar...

Doğan, bir, asker Gibi Gürsel Erol ona ne emrettiyse harfi harfine Yerine getirmiştir.

O nedenle Doğan, Gürsel ağabeyi Ayakta kaldığı sürece Hala kaybetmemiştir.

Gürsel Erol eğer Ömrü ve gücü Hakkında yeterse, Tabana rağmen Doğan'ı CHP'de Bir yerlere monte etmeye çalışacaktır...

Ama Doğan Uzun vadede imaj Olarak Ciddi zarar görmüştür...

 

Bir Defa seçimlerde, arkadaşlarına sandıkta oyun oynama yolunu dahi denemiştir...

Dikensiz gül bahçesiyken, Barbaros Dinçer'e karsı Ahmet Taner Kışlalı'da seçilip, koltuk korkusundan CHP Genel Merkezi'nin Küçük salonunda secim kazanma yoluna başvurmuştur...

Aslında Lu'nun met taktikleri ağabeyleri Gürsel Erol, Zeki Alçın ve Mehmet Perçin'den almıştır

En ÇOK yadırgadığım da, CHP Genel Merkezi'nin etrafındaki duvarlara, Saga sola yazılan

Emre Doğan Lehine sloganlar oldu ...

Yahu kardeşim; orası babanızın çiftliği degil.!

Atatürk'ün kurduğu partinin genel Fotoğraf Merkezi...

Al işte Bugün Seçimi kaybettin gittin...

Oradaki Herkes emanetçi...

Çevreyi kirletmeye ne hakkınız var?

O duvarlara yazılacaksa SADECE ŞU sloganlar yazılabilir; Çünkü bunlar sel sales kum KALIR misali Kalıcıdır:

'' Tam Bağımsız Türkiye'',

'' Mustafa Kemal'in askerleriyiz.''

Son Olarak Bazı genç okurlarımın ısrarı Üzerine ŞU hikâyeyi Günün anlam ve önemi Üzerine Yeniden yayınlıyorum: ENGİN BALIM

CHP'liler Bunları okuyunca üzülecek

CHP Gençlik kolları 1. Olağanüstü Türk Kurultayı  Pazar Günü Yapıldı. Ben de Kurultayı izlemek, Üzere Ankara 'ya gittim ve After After sonunu başkentte geçirdim. Ayşe Süre zarfında CHP'li Gençlerle sohbet etme İMKANI buldum. Hem kurultay Öncesi, hem de kurultay sürerken konuştuğum Gençleri dinlerken üzüldüm...  five üzerinde Gençlerin hala silahlarla dolaştığı Geride Kalan Günde yaşadıkları, CHP'nin hacimdeki büyümediğinin ve Halka hacimdeki güven veremediğinin en public kanıtıydı!

NASIL mı.? Anlatayım:

Biliyorsunuz, CHP Gençlik kolları MYK Üyelerinin 14'ü,  "İşler Yolunda gitmiyor. Emre Doğan'a Güvendik AMA Yeterli Performansı gösteremiyor. Önümüzde Iki secim var, Doğan liderliğindeki gençlik, siyaset sahnesinde Başarılı olamayacak''  diyerek partiyi kurultaya götürme İ.C, küresel sorunları ele aldı.

MYK'da Type of Yapan 14 genç ve onları Destekleyen 60 il başkanı, bazı genel Fotoğraf başkan Yardımcıları İle milletvekillerinin TÜM baskılarına rağmen Geri Adım atmadı. Adnan Keskin'in liderliğini Yaptığı met Ekip  ''kurultay ISTEYEN Gençler'' e hayatı adeta zehir etti.  Keskin, örgütte var olduğuna inandığı Gücünü Sonuna dek kullandı. Ana kademe il başkanlarının neredeyse Tamamı Ile gençlik kolları başkanlarının Bir çoğu genel Fotoğraf merkez Tarafından Gerçekleştirilme Baskı Altına  altına alındı. Türkiye ateş alip Yanarken, CHP'nin 2 Numaralı koltuğunun Sahibinin tek derdi, Kurultayı Engellemek, bunu yapamasa bile, Fethullah Gülen medyasının maniplasyonu Sonucu görevden aldırılan  İrfan İnanç Yıldız'ın kazanmasını engellemekti.!

Min. UB Başkan Emre Doğan'ı açıkça Destekleyen Adnan Keskin  ve Ekibi, muhalif Gruba yönelik akıl almaz Uygulamalar Yaptı. Örneğin, tüzüğe Göre  ''Hazirun Listesi'' nin TÜM adaylara gösterilmesi gerekiyordu. Keskin, dinlemek gösterilmesini engelledi. Gerçek Gündem Konuyu kamuoyuyla paylaşınca, liste Diğer genel Fotoğraf başkan adaylarına da gösterilmek zorunda kalındı.  Böylece, delegelikten düşürülmesi planlanan 50 kisi, Yerini korudu. Aksi takdirde, Emre Doğan ve PM Üyesi Umut Akdoğan,  İrfan İnanç Yıldız'a oy vereceklerini düşündükleri 50 kişiyi delegelikten düşürecekti!

Tabii rezalet bununla bitmedi.! Gürsel Erol'un public Destek verdiği Emre Doğan, genç yaşına rağmen "Erken büyüdüğü'' nün gösterdi! Düne Kadar Birlikte olduğu arkadaşlarının kongreye katılmasını Engellemek for, SADECE kendisine oy vereceğini düşündüğü delegelere otelde yer ayırttı.  Doğan, parti bütçesinden Yaptığı harcama Ile yandaşlarını Barcelo  ve Sürmeli Otel'e yerleştirtti Ayşe adaletsizliğe. CHP MYK'sı da Göz yumdu!  (anlamayanlar for: Gürsel Tekin de Dâhil)

İrfan İnanç Yıldız'ı destekleyecek Olan delegelere imkb otelde yer ayırtılmadı, Ulaşım ücretleri Dahi ödenmedi. Gençler, met Ayrımcılık Yüzünden,  Ankara'nın en kotu otellerinde  kıt kanaat yarattıkları olanaklarla Kaldı.

Antalya'dan Gelen ve  İrfan İnanç Yıldız'ı Destekleyen Bir delege, genel Fotoğraf merkezin bahçesinde met grammar söyle anlattı:

"Barış Abi, o Kadar Kötü Bir otelde kaldık'ın ki; GECE hiçbir delege arkadaşımızın dışarı çıkmasına Izin vermedik etraf jiletçiler ve sarhoşlarla doluydu. Emre'yi Destekleyenler imkb Iki Ayrı Lüks otelde partinin parasıyla kaldı Ayşe adalet mi simdi.?''

Yazının girişinde CHP'nin Halka hacimdeki güven veremediğini söylerken, gençlerden dinlediklerimden ÇOK etkilendiğimi söylemiştim. Siz simdi Kendinizi o gencin Yerine eg ve Düşünün: Kendisini  Ankara'nın en kotu otellerinde yatmaya mahkûm ettiren  ve partinin olanakları varken bunu çifte standartlı bir şekilde kullandırtan Bir Yönetime nasıl güvenecek ve nasıl Mücadele edeceksiniz.?

İrfan İnanç Yıldız  ve Arkadaşları, işte bu koşullarda, baskıya, engellemeye, tehditlere rağmen Seçimi kazandılar. Fethullah Gülen medyasının CHP İçindeki uzantılarının Yaptığı Medya operasyonları Yüzünden görevden Alınan bilgiye İnanç ve Arkadaşları, Dün sandıkta itibarlarını  Yeniden kazanmış oldular!

Ayşe kurultay, Adnan Keskin, Gürsel Erol ve  Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ciddi Bir ​​uyarıdır. SADECE met kurultay mı.? Tabii ki hayır!

Dün Karabük  ve Denizli  örgütünde de Kongreler Yapıldı. Adnan Keskin'in açıktan desteklediği  onu Iki ADAY da fark yiyerek Seçimi kaybetti.

CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Adnan Keskin'in desteklediği ADAY, Keskin'in memleketinde 135 farkla Seçimi kaybetti.  Karabük'te de BENZER Bir Aldanmayın! SONUÇ Ortaya çıktı. Örgüt, "Yetkinizi kullanıp Baskı yapmayın, irademize karışmayın'' Mesajı verdi. Dün Yapılan Iki Kongre ve Bir kurultayın en public Mesajı budur. Kılıçdaroğlu'nun met Sonucu Doğru okuması gerektiğini düşünüyorum.

Demek ki, baskıyla, zorla, Partiden Alınan bilgiye yetkiyle siyaseti dizayn Etmenin devri kapandı. Adnan Keskin'in Örgüt üzerinde hiçbir gücü Hakkında ve olmadığı layık görüldü etkisinin.  Ayşe durum, Kılıçdaroğlu for de geçerlidir. Zira Adnan Keskin, açıktan desteklediği three ADAY for oy isterken, "Kemal Bey böyle istiyor''  diyordu Hatta Bir il başkanına söyle diyordu Keskin:  "Eger sandıktan İrfan İnanç çıkarsa, bunun bedelini ödersiniz''

Sandıktan İrfan İnanç çıktı, bakalım bunun bedelini kim ödeyecek.? 

Acaba Adnan Keskin, genel Fotoğraf başkan Adına savurduğu tehditlerin bedelini  ödemeyi Göze alabilecek mi.? 

YOKSA, ''etkisiz contact person''  Olarak o makamı işgal mi EDECEK.?

Evet, Adnan Keskin'e sitem  ediyorum: O Gençleri, Ankara'nın en kotu Otel odalarında Kendi ceplerinden harcadıkları paralarla yatırmaya mahkûm Ettiği için... Adaletsiz davrandığı için...

Keza bilinçaltı mesajları, bilinçaltı tepkim Gürsel Erol  for de Gecegbli... Siyasette Taraf olmasını anlarım... Ama Taraf olsanız safra ''adil''  davranmak zorundasınız.!

Sonuçta met Gençler, İktidarın TÜM nimetlerini ellerinin tersiyle iterek CHP çatısı Altına gelmişler. Ya hepsi bilinçaltı mesajları, bilinçaltı otellerde staying, ya da Kimseye Otel Rezervasyonu yapılmayacaktı.!

Emre Doğan 'bir parti kasasından Otel Rezervasyonu yaptırmak, seçimi kazanmayı Garanti Altına Almaya yetmiyormuş demek ki!

Dün Yapılan gençlik Kurultayı, Adnan Keskin  ve seçimde Taraf Olanlar for Büyük Bir derstir.! CHP'nin onurlu gençliği, baskıya ve tehdide rağmen, onuruna Sahip çıkarak, herkese ders vermiştir.

Tabii Gençlerin hala silahlarla dolaştığı met onurlu mücadelesi, bazı aklı evveller Tarafından Gerçekleştirilme itibarsızlaştırılmaya ve küçümsenmeye çalışılıyor. Efendim neymiş; met Mücadele  Gürsel Tekin  İle Adnan Keskin mücadelesiymiş içinde '!Ayşe Mücadele, local seçimde kim nereyi belirleyecek, onun kavgasıymış.!

BURADA Bir kez yazdım, anlamayanlar for  Tekrar ediyorum:

Gürsel Tekin, İrfan İnanç Yıldız ve Arkadaşları kendisine gelip "Biz kurultay yapmak Hakkında istiyoruz'' dediğinde, public ve net Bir biçimde "Yapmayın, Emre'yle Devam edin. Hataları Varsa düzeltin''  dedi.

Ardından da sözlerine ekledi:. "Parti continuous kurultay-Kongre Yapan Bir Havadan çıkmalı Emre'nin Type of Süresini tamamlamasına Fırsat Verin.''

Gençler Tekin'den ışık alamayınca, bildiğini Yaptı.  Gürsel Tekin'e rağmen kurultay İ.C altına alındı ​​ve zafer Elde ifade edildi. Tekin, met süreçte Gençlerin hala silahlarla dolaştığı sitemi Üzerine  Bir kaç Küçük lojistik destekte bulundu. ''Taraf'' olmamak for süreçten Uzak durdu. Nato'da, Bir genç, Tekin'e "Bize kimse Sahip çıkmıyor Arkadaşlarımız YEMEK yiyemediler, Hiç paramız yok''.  diye Mesaj atana Kadar... Tekin   met noktada devreye içine girdi ve Küçük Bir Katkı sağladı.

Tekin, "türden kez Genel Başkan Yardımcısı olduğu Günden Beri''  en baştan Beri, MYK Üyelerinin met TÜR seçimlerde ''Taraf olmaması'' gerektiğini söylüyor. Son seçimde de ''Taraf Olmadı.''  Gençler, iradeleri ve inançlarıyla Kazandı.

Adnan Keskin  imkb met feraseti gösteremedi.  Arkadaşım - dostum Gürsel Erol'la Birlikte hata Üstüne hata Yaptı. Oysaki Gerçek Gündem'de yayınlanan ankete baksalar, kendilerini met Denli yormalarına da Gerek yoktu. Bizim kurultaya ilişkin Anketimiz, sahte oyları ayırdıktan SONRA  Gerçek Sonucu gösteriyordu. Anket, İrfan İnanç Yıldız'ın 43 OYLA Seçimi kazanacağını  gösteriyordu. Ankete elektronik müdahale yapılınca sayfadan kaldırttık. Yıldız, 43 değil, 37 oy farkla Kazandı.

Evet, ben bu süreçte İrfan İnanç Yıldız'ı destekledim. Diğer adayların haberlerinin TÜMÜNÜ imkb ''Ayrım gözetmeden'' verdim.  Zira Yıldız Bir haksızlığa uğramıştı. Haksızlığın kurultay Sürecinde de Devam ettiğini  görünce, tercihimi açıkça Ortaya koydum. Haksızlıkları yazdım, kamuoyuna duyurdum. CHP Tabanı, met haksızlıklara isyan etti ve Yıldız Seçimi Kazandı.

Sanırım CHP Yönetimi, BURADAN da GEREKLİ dersi çıkaracaktır. Gerçek Gündem, bilinçaltı mesajları, bilinçaltı Tavrı Hilal Dokuzcan for de almıştı. Kadın kolları seciminde, Hilal Dokuzcan'ı destekledik. Dokuzcan, anketimizde Birinci çıkmıştı. Dokuzcan da Seçimi Kazandı. Demek ki; Gerçek Gündem 'e alternatif siteler kurdurtmak, onlara "Size reklam da aldırtacağız'' demek, yetmiyor Siyaseti Anlamak ve etkilemek for SADECE para ve reklam Vaadi degil, ''ruh'' Gerekiyor Gerçek Gündem'i işte bu ''ruh'' Ayakta tutuyor. Taban met yüzden Gerçek Gündem'de yazılan çizilenlere itibar ediyor. Sitenin samimi  olduğunu görüyor, Onu hissediyor.

Ayşe yorumsuz, genel Fotoğraf başkan yardımcılarının, danışmanlarının  ve milletvekillerinin alacağı derslerle dolu. SADECE met secim değil tabi; Karabük  ve Denizli  kongreleri de...

Denizli'de Keskin'in istemediği ADAY, tam three Gün boyunca  Ankara'da randevu bekledi. Kılıçdaroğlu'ndan. Keskin met görüşmeyi, Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem müdürü Tuncay Ceylan bir talimat vererek engelletti. Adayın Kılıçdaroğlu'yla görüşmesini engelletmenin invoice imkb, 135 oy fark YEMEK Oldu.! Tuncay Bey, bir, milletvekilinin Kardeşi for trafikten ayrıcalık istemekle  Meşgul Olmak Yerine isini yapsaydı, Kılıçdaroğlu da  Denizli'de yıpranmamış Olacaktı.

Demek ki; CHP'de Artık ''kasatura siyaseti'' devri  sona eriyor. '' Ben elime geçirdiğim yetkiyle, söyle Böler, söyle yönlendiririm'' demek yetmiyor. Dün Seçimi kazanan Karabük İl başkanı  Bayram Karadağ Akşam saatlerinde Aradi ettik "Haksızlığa uğramıştım, hep yanımda Oldunuz. Sızın sayenizde Sesimi duyurabildim ve Seçimi kazandım''  dedi.

CHP Yönetimi, Artık 1.970 'lerde değil, 2.010 'lu yıllarda siyaset yaptığını kavramalı. Ellerine geçirdikleri yetkileri, istedikleri Gibi kullanamayacaklarını; kimsenin Kendilerinin kölesi olmadığını Görmeli...

Ayşe three kongreden Çıkan sonuçtan anladığım budur...

CHP Tabanı, onuruna Sahip çıkmış, CHP Genel baskanı Kılıçdaroğlu Ile halktan kopuk MYK'sına  Ciddi Bir ​​uyarıda bulunmuştur. 28 yaşındaki  Emir Cömert 'i arayıp'' Siyasi Hayatın biter,  Emre Doğan'a Destek vereceğini Açıkla ve adaylıktan çekil'' denmesi, CHP tabanının vicdanını yaralamıştır.

CHP Tabanı onurlu olduğunu ve Onuru for HER TÜRLÜ bedeli ödeyeceğini, Ankara, Karabük ve Denizli'de göstermiştir.  Taban met tavrıyla umut vermiş,  MYK imkb umutlarımızı köreltmiştir.

 

Barış Yarkadaş

www.twitter.com / barisyarkadas

NOT:  Gençlik kolları Kurultayı'nın görünmeyen kahramanı Deniz Demir 'dir. 2 Numaralı koltuğunu, Seçimi kazanacağını bildiği Halde bırakmış ve  "Anadolu'daki arkadaşlarımızın önünü açalım''  diyerek, herkese ders vermiştir.

CHP GÖNÜLLÜLERİ

 

 

Cemil CAN,  Ankara – Nisan.2013

http://www.medyagunebakis.com/  av.cemilcan@hotmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa Olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Cemil CAN, Ankara – Nisan.2013

 

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.

Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya Da Üstündeki Hacı Ölebilir. İ.İnönü

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir.!”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine,

Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş

Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi

İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’

Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’

Arasında 88. Sırada.

 

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası

Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!

 

SU HAYATTIR… SU BİR HAKTIR…

SU, KAYNAK DEĞİL, DOĞAL VARLIKTIR.

SU YASASI ÇIKARILMALIDIR.!

 

TEMA Vakfı Eko Siyaset Bildirgesi:

Salt ekonomi odaklı projeler dönemi bitmeli,

Ekolojik Siyaset dönemi başlamalıdır.!

 

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN

TEMA VAKFINDAN PARTİLERE..!

“Yaşamın sürdürülebilmesinin” ve

“sürdürülebilir gelişmenin” ön koşulu

“çevrenin, toprağın, suyun, ormanın,

biyoçeşitliliğin” korunarak yönetilmesidir.

 

ÜLKEMİZ, TOPRAKLARIMIZ…

GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖL OLMASIN.!

YEŞİL OLMASI İÇİN DESTEK OLUN..

 

 

Bir Memlekette, Namuslular, Namussuzlar

Kadar Cesur Olmadıkça, O Memlekette

Kurtuluş Yoktur. İ.İnönü

Ülkeyi Dini İrticadan Kurtarmanın Tek Yolu

Millete Kuran’ı Türkçe Olarak Okutmaktır.

Şartlar Gelişirse İhtilal’ler Hak Olur.

İrtica Başbakan’dan Cesaret Bulursa,

Kim Onun Sokağa Dökülmesini Önleyebilir.?

İrtica’nın Sokağa Dökülmesi İse Ülkenin Kana

Bulanmasıdır. İ.İnönü


Biz Açıkça Milliyetçiyiz... Ve Milliyetçilik Bizim

Yegâne Birlik Unsurumuzdur.

Türk Ekseriyetinde Diğer Unsurların

Hiçbir Etkisi Yoktur. Vazifemiz Türk Vatanı

İçinde Türklüğü Yaşatmaktır. Türkleri Ve

Türklüğe Muhalefet Edecek Öğeleri Kestirip

Atacağız. Ülkeye Hizmet Edeceklerde Her Şeyin

Üstünde Aradığımız Türk Olmalarıdır. İ.İnönü

Gerekirse Yeni Bir Dünya Kurulur.

Ve Türkiye De Orada Yerini Bulur.

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP