HAYIRSEVER’DEN CAMİ İNŞAATI

Hayırsever İbrahim Bilgin’den Cami İnşaatı Yatırımı..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HAYIRSEVER’DEN CAMİ İNŞAATI

Hayırsever İbrahim Bilgin’den Cami İnşaatı Yatırımı..

Döşemealtı Çıplaklı Mahallesi sakinlerinden İbrahim Bingin (82) Yeniköy Mahallesinde yaptıracağı camii inşaatı temel atma törenine AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Belediye Başkanı Nurettin Tursun, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 500 metre karelik kullanım alanı olacak olan camii inşaatı hayırsever vatandaş İbrahim Bingin tarafından başlatıldı.

En kısa süre de tamamlanacağı belirtilen camii inşatı 2 kattan oluşacak. 2.5 dönüm arazi üzerine yapımına başlanan camii temel atma töreninde AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Belediye Başkanı Nurettin Tursun, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

HAYIRSEVER DUYARLILIĞI

AK Parti Milletvekili ve Avrupa Parlementerler Meclisi eski Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı konuşmada Döşemealtına her geçen gün yapılan yatırımların yanında insanların ibadet ve dini vecibelerini yerine getirmeleri için de büyük oranda katılım gösterildiğini bunun en güzel örneklerinden İbrahim Bingin’in anlamlı duyarlılığı ile bir kez daha gözler önüne serildiğini belirtti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise 2012 yılında hayır sever vatandaşların ibadethane ve cami yaptırmaları konusunda büyük bir duyarlılık gösterdiklerini hatırlattı.

TÖRENE KATILDILAR

Düzenlenen Temel Atma Töreninde AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ise tören de yaptığı konuşmada camilerin insanların bir arada huzur buldukları alanlar olduklarını söyledi. Tören’de ayrıca İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek, İlçe Müftü Yardımcısı İbrahim Keser, Belediye Meclis üyeleri, ilçe Emniyet Müdürü Ali Şentürk ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

Cami inşaatının en kısa sürede tamamlanacağı ve harcamaların tamamına yakınını İbrahim Bingin tarafından karşılanacağı belirtilirken hayırsever vatandaş İbrahim Bingin, “Sayın vekilimiz başta olmak üzere temel atma törenine katılan tüm davetlilerimize yürekten teşekkür ederiz. Bizi yalnız bırakmadılar” dedi

 

Fatih Bacak, Antalya – Eylül.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur. 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP