DÖSİAD, ANSİAD VE ALTINSİAD BİRARADA

İş Dünyasının Tanışıp Kaynaşmasına, Birlikte Hareket Etme Anlayışına Katkıda Bulunmaktan Mutlu Ve Gururluyuz..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

DÖSİAD, ANSİAD VE ALTINSİAD BİRARADA

İş Dünyasının Tanışıp Kaynaşmasına, Birlikte Hareket Etme Anlayışına Katkıda Bulunmaktan Mutlu Ve Gururluyuz..

 

Dösiad, Ansiad ve Altınsiad Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Dösiad, Perşembe kahvaltısı etkinlikleri çerçevesinde Antalya’nın önde gelen sanayici ve işadamları derneklerinin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. SİAD’lar bir arada başlığında Keptur Park Restoran’da düzenlenen kahvaltıya ANSİAD - Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ergin Civan ve yönetim kurulu üyeleri ile ALTINSİAD - Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mahmut Ruhi Alpagot ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dösiad, Perşembe kahvaltısı etkinlikleri çerçevesinde Siadlar Bir arada başlığında bu kez Ansiad ve Altınsiad yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Dösiad Başkanı Gültekin Gencer, Ağustos ayından bu yana süren kahvaltılarda amaçlarının Antalya’da faaliyet gösteren tüm işadamı derneklerini buluşturmak olduğunu belirterek,”Bu tür etkinliklerde önce tanışılır, sonra kaynaşılır, sonra iş yapılır. Birlikten kuvvet doğar” dedi.

Basında yer alan kahvaltılarla ilgili olumlu geri dönüşler aldıklarının altını çizen Gencer, iş dünyasının tanışıp kaynaşmasına, birlikte hareket etme anlayışına katkıda bulunmaktan mutlu ve gururlu olduklarını bildirdi.

Civan: “Dösiad’ın Çalışmalarını Takdirle İzliyoruz”

Ansiad Başkanı Ergin Civan Dösiad’ın çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, başarılarının devamını diledi. Sanayici ve işadamları derneklerinin ülkenin gelişmesinde çok önemli olduğunu vurgulayan Civan, işadamlarının bir araya gelerek kurduğu derneklerde sinerji çok yüksek. Bu sinerjinin toplum için çok gerekli ve yararlı olduğuna inanıyorum. Hepimiz işlerimizden vakit ayırıp,sivil toplum örgütlerinde şehrimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Bunu erdemli bir davranış olarak görüyorum” diye konuştu.

Altınsiad Başkanı Mahmut Alpagot, Altınova ilçesinin sorunlarını çözmek ve toplumu yönlendirmek için Altınova’da faaliyet gösteren işadamları olarak bir araya geldiklerini belirtti. Alpagot, Altınsiad olarak toplumla diyalog içinde olup, bölgenin yararına olacak çalışmalar yaptıklarını söyledi. Altınsiad Başkanı Mahmut Alpagot,Siadları Bir araya getirme düşüncesinden hareketle yola çıkan ve kahvaltıları düzenleyen Dösiad Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Böyle anlamlı bir günde iş dünyasıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Dösiad Başkanı Gültekin Gencer, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Gencer, etkinlik sonunda katılımcılara ziyaret anısına plaket hediye etti.

 

Fatih Bacak, Antalya – Eylül.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP