BAYRAMLARIN DEĞERİNİ BİLELİM

Bayramların Değerini İyi Anlamalıyız

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BAYRAMLARIN DEĞERİNİ BİLELİM Bayramların Değerini İyi Anlamalıyız..

Yayınladığı mesajında bayramların toplumsal hayatta büyük bir önem ve değere sahip olduğunu söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun "Ramazan Bayramı, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hâkim olduğu bir anlam duygusunu yaşamak ve kalıcı kılmak için büyük bir vesiledir” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’un bayram mesajı şöyle, “Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz.

Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Halkımızı ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramlarda barışın ve hoşgörü kavramının yüksek olması için çaba göstermeli ve dünyada barış, kardeşlik, sevgi, gibi değerlerin yüz yıllar boyu sürmesi ve sürdürülmesi için çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Döşemealtılı hemşerilerimin, Antalyalıların ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramnı kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi

 

NOT: Döşemealtı Belediyesinde Bayramlaşma 1. GÜN

SAAT: 11.30 ‘da Kapalı Pazar

Yerinde Gerçekleştirilecektir.

 

 

ESNAF CAMİASINA HAYIRLI BAYRAMLAR

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok’UN Ramazan bayramı kutlama mesajı..

Başkan Sevimçok yayınladığı mesajında, bayramın tüm İslam âlemine ve esnaf camiasına hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Sevimçok, mesajında şunları kaydetti:

"Dolu dolu yaşadığımız şu mübarek Ramazan ayını layıkıyla geçirerek bitirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar, milletimiz için yardımlaşma, sevinç, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı en müstesna günlerdendir. Bayramlarda, bayramın anlamına ve ruhuna uygun olarak aile büyükleri, akrabalar, dost ve komşuları ziyaret etmenin dışında, sadece bir sıcak tebessüme ve tatlı söze ihtiyacı olan, huzurevlerinde ve yetiştirme yurtlarında hayatlarını devam ettirmek zorunda kalan yaşlılarımızı ve kimsesiz çocuklarımızı da hatırlayarak onları da ziyaret etmeliyiz.

İşte o zaman duyarlı bir birey olarak üzerimize düşen görevi yapmış ve bayramın huzuruna da vakıf olmuş oluruz. Bu vesile ile ben tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan bayramını kutluyor, esnaf ve sanatkârımıza da bol kazançlı huzur dolu bir bayram diliyorum.”

 

Fatih Bacak,  Antalya – Ağustos.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP