DÖŞEMEALTI PARLAYAN YILDIZ

ATB MECLİSİNİN KONUĞU DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN TURSUN'A TEŞEKKÜR VE PLAKET..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ATB MECLİSİNİN KONUĞU DÖŞEMEALTI BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN TURSUN:

DÖŞEMEALTI PARLAYAN YILDIZ

Antalya Ticaret Borsası Mart ayı meclis toplantısı, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan başkanlığında yapıldı.

Meclisin bu ayki konuğu Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun oldu. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır,  Döşemealtı’nın “Antalya’nın kuzeyinin yıldızı” diye tabir edildiğini belirterek, “Döşemealtı, Antalya’ya planlamasıyla, yapılanmasıyla model oluşturabilecek bakir bir alan. Bir sanayi bölgesi, aynı zamanda tarım bölgesi. Son yıllarda sevinerek izliyoruz ki artık eğitim konusunda parlayan bir yıldız haline geliyor.

Başkan Nurettin Tursun’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Nurettin Tursun, belediye olarak Döşemealtı ilçesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tursun, ilçede “muhteşem bir şehirleşmenin” yaşandığını anlattı.

Tursun, Antalya’da en düzgün imarın Döşemealtı’nda olduğunu belirten Tursun, gecekondulaşmanın sıfır olduğunu söyledi. 2012 yılı sonuna kadar yolların altyapı sorununu tamamlanacağını bildiren Tursun, ilçede yapılaşmadan önce yol çalışmalarının yapıldığını anlattı.

25 Nisan’da belediye binasının ihalesinin yapılacağını bildiren Tursun, “Antalya’nın en büyük belediye binası Döşemealtı’na yapılacak. 27 bin metrekarelik alanın 7 bin metrekaresine bina oturtulacak, 20 bin metrekareye de kent meydanı yapılacak” diye konuştu.

Döşemealtı’na hipodrom da kazandırılacağını anlatan Tursun, bunun ilçenin rantını yükselteceğini, istihdam yaratacağını söyledi. Okul açısından Antalya’nın en zengin ilçesi olduklarını kaydeden Tursun, önümüzdeki dönemde Anadolu öğretmen lisesi ve imam hatip lisesi de yapılacağını kaydetti. Tursun, “İlçemiz eğitim kampusu gibi” dedi.

Döşemealtı’nda istihdam sorunu yaşanmadığına da dikkat çeken Nurettin Tursun, “Döşemelatı parlayan yıldız” dedi. Organize Sanayi Bölgesi’nin genişlemesinden yana olmadığını vurgulayan Tursun, imar alanlarının da fazla genişlemesinden yana olmadığını bildirdi.Tursun, Döşemealtında Atatürk Caddesi’nden 5’inci kata kadar izin verildiğini, diğer alanlarda 3. Kata izin verildiğini belirterek, fazla kata izin verilmeyeceğini bildirdi.

ATB Meclisinde, Türk Ticaret Kanunu, Toplu İş İlişkileri Kanunu ve gündemdeki sektörel konular da değerlendirildi.

Toplantının ardından Ali Çandır, Nurettin Tursun’a günün anısına plaket takdim etti.

 

 

Fatih Bacak – Ökkeş Bölükbaşı, Antalya

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP