SPONSOR GAZANFER GENCER

Antalyaspor’un deplasman sponsorluğunu Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Gazanfer Gencer üstlendi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

 

SPONSOR GAZANFER GENCER

Antalyaspor’un deplasman sponsorluğunu Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Gazanfer Gencer üstlendi.

Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya

    

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR

Galatasaray Deplasman Sponsoru GENPAS por Toto Süper Lig’in 24. haftasında, deplasmanda Galatasaray ile yapacağı zorlu karşılaşma bugün İstanbul'a uçacak olan Medical Park Antalyaspor’umuzun deplasman sponsorluğunu Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Gazanfer Gencer üstlendi.

Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Gazenfer Gencer’in sahibi olduğu Genpa Alışveriş Merkezi bilindiği üzere Akdeniz Bölgesi’nin ilk ve en yaygın süpermarket zinciri konumunda.

Firma, 1990 yılından beri bölgesinde, Antalya, Burdur, Isparta, Muğla ve Mersin illerinde tüketicilere layıkıyla hizmet veriyor.

 

Genpa Marketler Zinciri, Antalya kent merkezinde 46 Şubesi ve toplamda 91 şube, 1000 çalışanı ve 40000 m2 satış alanıyla, gıdadan tekstile ve elektronik eşyaya kadar 15 bin çeşit ürün ile faaliyetini sürdürüyor.

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde Güngör Gencer İlköğretim Okulu’nu da eğitime kazandıran Genpa Alışveriş Merkezleri, Akdeniz Bölgesi’ni Spor Toto Süper Lig’de başarıyla temsil eden MedicalPark Antalyaspor ve tüm spor camiasını desteklemesiyle tanınıyor.

 

Fatih Bacak - Ökkeş Bölükbaşı, Antalya

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

 

ÇARYA GOLF SEYAHAT ÇANTALARI

MedicalPark Antalyaspor'un Seyahat Çantaları Çarya Golf'ten…

MedicalPark Antalyaspor'umuzun teknik ekip ve futbolcularının kullanabilmesi için yaptırılan Galvin Green Seyahat Çantaları teslim edildi.

 

Aynı zamanda Opet Yönetim Kurulu Başkanı da olan Çarya Golf Kulübü sahibi Fikret Öztürk tarafından yurt dışında Galvin Green'e özel olarak yaptırılan ve MedicalPark Antalyaspor logosu bulunan çantalar dün yapılan antrenman sonrası Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Ünal tarafından futbolculara ve teknik ekibe verildi.

Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk'ün oğlu Ali Şafak Öztürk de MedicalPark Antalyaspor Yönetim Kurulu'nda bulunuyor.

 

Takımımıza her platformda desteğini esirgemeyen Çarya Golf Kulübü sahibi Sn. Fikret Öztürk' ve Çarya Golf Kulübü Kaptanı Sn. Recep Turan'a bu örnek katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

MEDICALPARK ANTALYASPOR

 

Medical Park Antalyaspor Bülten

bulten1@antalyaspor.com.tr

15.31 (7 saat önce)

 

Kime: MedicalPark

 

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP