MEDİA MARKT ANTALYA’DA

Dünya Markalarını, En Bol Seçenek, Uygun Fiyatlar Ve En Kaliteli Hizmet Anlayışı Media Markt’ta

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MEDİA MARKT ANTALYA’DA

Dünya Markalarını, En Bol Seçenek, Uygun Fiyatlar Ve En Kaliteli Hizmet Anlayışı Media Markt’ta

Dünya markalarını, en bol seçenek, uygun fiyatlar ve en kaliteli hizmet anlayışı ile ziyaretçilerine sunan Avrupa’nın dev teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 19.uncu, Antalya’daki ilk Media Markt mağazasını teknoloji severlerin beğenisine sunuyor.

Antalya Kepez Kipa Alışveriş Merkezi’nde yer alan Antalya’nın ilk Media Markt mağazasını 15 Aralık 2011 Perşembe günü, sabah saat 06:00’da açılıyor.

Her Media Markt açılışında geleneksel hale gelen, müşterilerimizin geceden kuyruk oluşturması ile beraber coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiğimiz açılışımızda, sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Diyerek tüm Antalyalılara çağrıda bulundular. Media Markt, Antalya

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

 

 

Turizm Cenneti Antalya’ya, teknoloji MedIa Markt farkıyla geliyor

Media Markt, her yıl 10 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turist ağırlayan turizmin cenneti Antalya’ya teknolojiyi getiriyor.!

 

Media Markt, Türkiye’deki 19. mağazasını 15 Aralık 2011 Perşembe günü sabah saat 06:00’da Antalya Kipa Alışveriş Merkezi’nde yine inanılmaz bir kampanya ile açıyor. Media-Saturn Türkiye CEO’su Nuri Topatan,  Türkiye’nin turizm cenneti, 1,5 milyon nüfuslu, 10 milyona yakın turist ile parlayan Antalya’da Media Markt açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Artık Antalyalılar’ı binlerce çeşit teknoloji ürünü ile en uygun fiyatla buluşturacaklarını söyleyen Topatan, Antalya Kipa Alışveriş Merkezi’nde yaklaşık 4000 metrekarelik alanda açılacak Media Markt mağazasında 50 bine yakın ürün yer alacağını bildirdi.

Media-Saturn Türkiye CEO’su Nuri Topatan, düzenlediği basınla sohbet toplantısında Media Markt’ın Antalya mağaza açılışı ve 2012 yılı büyüme stratejisini anlattı.

 

Media Markt’ın 2012 hedefi Türkiye’yi 12 yeni mağaza ile buluşturmak

Dünya’da büyüme kararı alınan 3 stratejik ülkeden birinin Türkiye olduğunu söyleyen Nuri Topatan, Rusya ve Çin ile birlikte Türkiye’nin yeni yatırımların ve büyümenin adresi olduğunu belirtti. Bu büyüme stratejisi çerçevesinde Türkiye’nin turizm ve kongre cenneti, en hızlı büyüyen kentlerinden biri olan Antalya’ya geldiklerini belirten Topatan,  2011 yılını, Aralık ayında bir hafta içerisinde açacakları iki yeni mağaza ile sonlandıracaklarını açıkladı. Topatan,

2011 yılında gerçekleştirdikleri hız kesmeden büyüme stratejisini 2012’de de aynı hızla devam ettireceklerini söyledi.

Topatan 15 Aralık 2011 Perşembe günü sabah saat 06:00’da Antalya Kipa Alışveriş Merkezi’nde açılacak olan Antalya Media Markt mağazasının, Türkiye’deki 19. mağaza olacağını belirtti. Antalya Kipa Alışveriş Merkezi’nde açılan Media Markt ile 100’den fazla kişiye istihdam olanağı yarattıklarını belirten Topatan, 4000 metrekarelik mağazada 50 bine yakın ürün yer alacağını söyledi. Topatan ayrıca, 22 Aralık’ta Kayseri’de Forum Alışveriş Merkezi’nde de yeni bir Media Markt açacaklarını ve 2011’i 20 Media Markt ile kapatacaklarını belirtti.

Media Markt olarak tüketici elektroniği pazarında önemli bir paya sahip olduklarını belirten Nuri Topatan, şöyle konuştu: “Media Markt olarak 2007 yılında Türkiye’ye girdik, o günden bu yana gerek İstanbul’da gerekse tüm Türkiye’de daha da yaygınlaşmaya devam ettik, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Şimdi de Antalya’da açtığımız Media Markt mağazası ile Antalyalılar uygun fiyatlarla binlerce çeşit teknoloji ürününe tek çatı altında kavuşacaklar.”

Bir kente Media Markt gelmesiyle birlikte artık teknolojinin o şehir için “ulaşılabilen fiyatlar” anlamına geldiğini söyleyen Topatan, “Türkiye’ye ilk geldiğimizde kimse LCD TV alamıyordu. Bizim fiyatlarımızla artık teknoloji herkesin alabileceği fiyatlara indi. Artık Antalyalılar da teknolojiye uygun fiyatlarla kavuşacaklar” dedi.

Türkiye’nin yeni yatırımların ve büyümenin adresi olduğunu belirten Topatan, Media Markt olarak 2012 yılında da 12 yeni mağaza ile hızlı büyüme stratejisini devam ettireceklerini söyledi.

 

Media Markt 2012 yılında teknoloji severleri yeni markalarla buluşturacak

 

Media Markt olarak yeniliklere imza atmaya devam ettiklerini, 3 yeni markanın 2012’den itibaren, 1 yeni markanın ise 2013 yılından itibaren Media Markt mağazalarında satışa sunulacağı haberini paylaşan Nuri Topatan şöyle konuştu:

“Mevcut tedarikçilerimize ek olarak, kendi ürünlerimizle de müşterilerimiz ile buluşacağız. En geniş ürün grubumuzu Ok markalı ürünlerimiz oluşturacak. Bu ürünlerdeki sloganımız “basic” olacak. Koenic markası ile yüksek kalite, modern dizayn ve üstün performansa sahip ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturacağız. Küçük ve büyük ev aletleri grubundaki ürünlerin yer aldığı Ok ve Koenic markalı ürünlerimiz 2012 Ocak sonu itibarıyla Media Markt’larda raflardaki yerini alacak. Son teknoloji takip edilerek ve şık tasarımlarla üretilen görüntü ve ses sistemleri grubundaki ürünlerimizin yer aldığı Peaq markamızı müşterilerimize 2012 yılının 4. çeyreğinde sunacağız. Yeni aksesuar ürün grubumuz Isy markamızı da 2013’de tüketiciye ulaştıracağız.”

Açılış Kampanyasını Kaçırmayın

 Antalya Media Markt’ın açılışa özel kampanyası, 15- 18 Aralık 2011 tarihleri arasında teknoloji severlerle buluşacak. Dört gün devam edecek kampanya kapsamında; HP LK923EA Dizüstü Bilgisayar 1199 TL yerine 899 TL’den, Samsung NP300E5A-S05TR Dizüstü Bilgisayar 1599 TL yerine 1099 TL'den, Samsung S3653 Corby Cep telefonu 299 TL yerine 229 TL'den, Nokia N 2730 cep telefonu 365 TL yerine 279 TL'den, Panasonic L42E3 LED TV 1499 TL yerine 1199 TL'den, Samsung UE40D5000 LED TV 1799 TL yerine 1299 TL'den satışa sunulacak.

 

Antalyalılar binlerce çeşit ürünü tek çatı altında en uygun fiyata Media Markt’ta bulacak

 

Nuri Topatan: “Turizm'de Türkiye'nin lokomotifi olan Antalya, sanayi yatırımlarında da hızla gelişiyor. Zengin doğal kaynaklara, yüksek sermaye birikimine, yetişmiş insan gücüne, gelişmiş kurumsal yapıya, güçlü ulaşım ağlarına sahip olan Antalya’ya teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için Media Markt açmaya karar verdik. Media Markt olarak 2007 yılından bu yana Türkiye’de daha da yaygınlaşmaya, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Şimdi de Antalya ve Kayseri’de açacağımız Media Markt mağazaları ile Antalyalılar’ı ve Kayserililer’i uygun fiyatlarla binlerce çeşit teknoloji ürünüyle buluşturacağız.”

 

Media Markt Hakkında

1979 yılında ilk mağazasını Almanya’nın Münih kentinde açan Media Markt, sırasıyla Avusturya, İtalya, İsviçre, Macaristan, Polonya, İspanya, Hollanda, Belçika, Portekiz, Yunanistan, İsveç, Rusya ve Türkiye’deki mağazalarıyla teknoloji severlerle buluştu. Media Markt, son olarak da Çin’de açtığı mağazası ile bulunduğu ülke sayısını 15’e yükseltti.  19,7 milyar Euro’luk net geliri, 16 ülkede 860’ı aşkın mağazası ve 60.000’den fazla çalışan sayısı ile Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi konumunda bulunan Media Saturn Holding’in bünyesinde yer alan Media Markt, Saturn ile kardeş kuruluştur.

15 ülkede 600’den fazla mağazası bulunan Media Markt, Türkiye’de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açtı. Media Markt, daha sonra sırasıyla Eskişehir, Mersin, İstanbul Beylikdüzü, Ankara’daki 2 mağazasıyla hizmet ağını hızla genişletmeye devam etmiştir.

2008 yılının Kasım ayında İstanbul’daki mağaza sayısını 3’e çıkaran Media Markt, aynı yıl Bursa mağazasını da açmıştır. 2009 yılında ise Adana, Güneşli 212, Merter, İzmir, Pendik Pendorya, Ankara Kentpark, Beşiktaş ve Bursa Anatolium Media Markt mağazalarının açılışı ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 16’ya yükseltmiştir.

8 Nisan 2011 tarihinde açılan Adana Optimum Media Markt mağazası ile mağaza sayısı 17 olan Media Markt’ın, 13 Ekim 2011 tarihinde açılan Bahçelievler Bahçepark Media Markt mağazası ile Türkiye’deki mağaza sayısı 18’e ulaşmıştır.

Media Markt’ın Türkiye’deki mağaza sayısı 15 Aralık 2011 tarihinde açılacak Antalya Media Markt ve 22 Aralık’ta açılacak Kayseri Media Markt mağazası ile 20’ye ulaşacaktır.

 

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP