AKEV DAYANIŞMA GECESİ

AKEV -Antalya Kültür ve Eğitim Vakfının Antalya Üniversitesi inşaatına yardım amaçlı dayanışma gecesi gerçekleştirildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AKEV DAYANIŞMA GECESİ

AKEV -Antalya Kültür ve Eğitim Vakfının Antalya Üniversitesi inşaatına yardım amaçlı dayanışma gecesi gerçekleştirildi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Selahattin Çiçek, inanç, amaç ve hedef birliği içerisinde, siyasilerin ve yerel yöneticilerin katkılarıyla Antalya Üniversitesi'ni bitirmek istediklerini belirtti.

AKEV -Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı Serik’in Kadriye beldesinde kurulması planlanan Antalya Üniversitesi yerleşke inşaatına yardım amacıyla dayanışma gecesi düzenledi.


Serik’in Kadriye beldesinde Antalya Üniversitesi adı altında kurmaya başladıkları üniversite için çok özel çalışmalar yürüttüklerini belirten AKEV Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Selahattin Çiçek, AKEV'in çalışmalarına destek verenlere teşekkür etti.

Selahattin Çiçek, "Buraya gelerek Antalya Üniversitesi'ne yeni bir tuğla ve enerji eklediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Biz inanç, amaç ve hedef birliği içerisinde yerel yöneticilerin katkılarıyla hep birlikte Antalya Üniversitesi'ni kurup, Kadriye'den dünyaya 'merhaba' demek istiyoruz" dedi.

  
Ökkeş Bölükbaşı – Fatih Bacak, Antalya

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.


 

 

ANTALYA ÜNİVERSİTESİ İZİN BEKLİYOR

Antalya'ya yeni bir üniversite kuruluyor

Uluslararası Antalya Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı, TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

Tasarıya göre, Antalya'da, Gaye Eğitim Sağlık Spor ve Çevre Vakfınca Uluslararası Antalya Üniversitesi kurulacak.

Üniversite; iktisadi ve idari bilimler, mühendislik, turizm, hukuk, iletişim, güzel sanatlar ve mimarlık fakülteleri; sivil havacılık, yabancı diller, adalet meslek, meslek yüksekokulları ile sosyal bilimler ve fen bilimleri enstitülerinden oluşacak.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Antalya Üniversitesi'ne Tam Destek

Antalya Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri Antalya milletvekillerini bilgilendirmeyi sürdürüyor.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Avrupa Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Akev Koleji vakıf yetkilileri ve mütevelli heyet üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda Kepez Belediye Başkanı Avukat Hakan Tütüncü'de bulundu.
Antalya Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Avukat Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Kadriye Belediye Başkanı İsmail Şahin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Avukat Hasan Subaşı, işadamları İlhami Kaplan, Orhan Tolunay ve Sedat Peker de katıldı.

Toplantıda AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek ve Mütevelli Heyeti Üyesi Hasan Subaşı tarafından bilgilendirildi, gelinen aşamayı gösteren bir sunum yapıldı.


AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu heyetle bir arada bulunmaktan ve Antalya üniversitesi kuruluş çalışmalarının bu kadar ilerlemiş olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Çavuşoğlu, bundan sonra bu çalışmalara destek vermenin kendisi için bir görev olacağını belirtti. Çavuşoğlu, eğitimin kendisi için her zaman çok önemli olduğunu belirterek, "Antalya'nın bir üniversiteler ve sağlık kenti olması için yıllardır çalışıyor ve bu konudaki çalışmaları da gönülden destekliyorum" dedi.
Çavuşoğlu, yapılan çalışmalar ve duyulan heyecandan etkilendiğini belirtti ve "bu eğitim ateşi bizi de yaktı" diye konuştu.
Gerekli izinlerin bir an önce çıkabilmesi için Ankara ve YÖK nezdinde çalışmalara başlayacağını da belirten Çavuşoğlu, Akev Koleji'nin başvurusundan bu yana yapılaşmada geldiği aşama ile tüzel kişiliği çoktan hak ettiğini sözlerine ekledi.
Kepez Belediye Başkanı Avukat Hakan Tütüncü de gerek Akev Koleji'ni, gerekse Antalya Üniversitesi kuruluş çalışmalarını yakından izlediğini ve takdir ettiğini, Mevlüt Çavuşoğlu'nun da desteği ile üniversitenin en kısa sürede izinleri alacağına inandığını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Avukat Mustafa Köse ile AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da konuşmalarında Antalya Üniversitesi kuruluşunu gerçekleştirmek için bir nefer gibi çalışmaya hazır olduklarını kaydettiler.
Katılımcılar kuruluş çalışmaları ile ilgili bilgilendirildi ve görüşleri alındı. Soruların cevaplandığı toplantının sonunda, AK Parti Antalya Milletvekili ve Avrupa Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu toplantıyı organize etmelerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Avukat Hakan Tütüncü ve Akev Koleji Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek'e, üniversite kuruluş çalışmalarındaki gayretli çalışmaları nedeniyle de vakıf yöneticileri ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

15 Mayıs 2010 Cumartesi -15.51

 

Fatih Bacak - Antalya

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP