Tahsin Felek

Ordu'lu Tahsin Felek, Tek koluyla harikalar yaratıyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Tahsin Felek

Bedensel Engelli Sanatçı-Ressam

2008 de Açtığı Ve Veda Busesi İsmini Verdiği 7'inci Kişisel Sergisinden İstediği Sonucu Alan Bedensel Engelli Sanatçı Tahsin Felek’in Şu Anki Hedefi Acun Ilıcalı’ nın Yetenek Sizsiniz Programına Katılabilmek..

 06.05.2008-Antalya

 

TEK kolunu çocukken kaybeden müzisyen Tahsin Felek’in, Antalya Engelliler Derneği yararına ANSAN - Antalya Sanatçılar Derneği Sanat Galerisi’nde açtığı 7. kişisel resim sergisi ilgiyle izlendi.

Çocukken geçirdiği bir hastalık sonucu sol kolu kesilen ve hayata küsmeyerek bağlama ve akordeon çalmayı öğrenen Tahsin Felek, resimde de başarılı olduğunu ortaya koydu. 7. kişisel resim sergisini Kalekapısı" ndaki Ansan Sanatçılar Bahçesinde açan Felek, resimlerini daha fazla uğraş vererek yapabildiğini söyledi. 60"a yakın tablosunu sergileyen Felek, resimlerin ana temalarını Atatürk, doğa, insan ve süsleme sanatları olduğunu belirtti. Resimlerin üzerini boncuklarla kapladığı bir teknik de kullanan Felek, sergisine "Veda Busesi" adını verdiğini söyledi. Felek, sergi için resimleri hazırlarken gözlerinde rahatsızlık meydana geldiğini, bu nedenle resim yapmayı bırakacağını belirtti.

 

Tek koluyla harikalar yaratıyor

Engelli müzisyen Tahsin Felek resim sergisi açtı.

07 Mayıs 2008 Çarşamba, 15:29:00

Bedensel Engelli sanatçı Tahsin Felek'in, Veda Busesi ismini verdiği 7'inci kişisel sergisi ziyaretçilerin beğenisine açıldı Antalya ‘da bir kaza sonucu sol kolunu kaybettikten sonra mektupla Lingaphone Enstitüsü Açık Öğretim Fakültesi'ni bitirdi. Ardından tek koluyla akordeon ve Bağlama tellendiren Tahsin Felek, çizdiği resimleri ise sergilemeye başladı. Hayata bir an olsun küsmeyen sanatçı Tahsin Felek, Ansan Sanat Galerisi'nde kişisel sergilerinin 7'incisi olan Veda Busesi'ni Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Köken ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Sevinç Aytuğ ile birlikte açtı.

Açılışta akordeonuyla davetlilere mini bir konser veren Tahsin Felek tamamı boncuklarla yapılan 50'ye yakın tablo davetlilerden büyük ilgi görürken, sergiden elde edilecek gelirin yarısının Bedensel Engelliler Derneğine bağışladı.

 

Çocukken geçirdiği bir hastalık sonucu sol kolu kesilen ve hayata küsmeyerek bağlama ve akordeon çalmayı öğrenen Tahsin Felek, resimde de başarılı olduğunu ortaya koydu. 7. kişisel resim sergisini Kalekapısı"ndaki Ansan Sanatçılar Bahçesi"nde açan Felek, resimlerini daha fazla uğraş vererek yapabildiğini söyledi. 60"a yakın tablosunu sergileyen Felek, resimlerin ana temalarını Atatürk, doğa, insan ve süsleme sanatları olduğunu belirtti. Resimlerin üzerini boncuklarla kapladığı bir teknik de kullanan Felek, sergisine ""Veda Busesi"" adını verdiğini söyledi. Felek, sergi için resimleri hazırlarken gözlerinde rahatsızlık meydana geldiğini, bu nedenle resim yapmayı bırakacağını belirtti.

 

 

Tags: Bedensel, Engelli, Sanatçı, Ressam, Müzisyen, Tahsin, Felek, Antalya'da, Hedefi, Yetenek, Siz'siniz, Programına, Katılmak,

  

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 


Tahsin Felek, Bedensel Engelli Sanatçı-Ressam.2 ile okkesb Tabancamun Sapini Gülle Donatacağum " title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP