HOPA OLAYLARI BÜYÜYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Artvin Hopa Mitinginde Çıkan Olaylar Başbakan Erdoğan'ın Memleketi Olan Rize'ye Sıçradı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HOPA OLAYLARI BÜYÜYOR

 ORANTILI GÜÇ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Artvin Hopa Mitinginde Çıkan Olaylar Başbakan Erdoğan'ın Memleketi Olan Rize'ye Sıçradı.

  

Topladıkları çayları satamadıklarını iddia eden bir grup vatandaş Rize'nin Ardeşen ilçesi hükümet konağı önünde toplanarak gösteri yaptılar. Satamadıkları taze yaş çayları kaymakamlık önüne kamyonlardan boşaltan halk Çaykur'un özelleşme kapsamına alınmasında imzası bulunan Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı protesto edildi.

 

GİTTİKÇE ÇÖKÜYOR..

YÜZ İFADESİ HİÇ NORMAL DEĞİL

Sık sık Çaykur bizimdir bizim kalacak sloganlarının atıldığı protesto gösterisinde Çaykur Genel Müdürlüğü önünde protesto gösterisi yapılması için söz verildi. Çay Müstahsilleri adına Seçkin Hacıosmanoğlu'nun yaptığı basın açıklaması ile göstericiler olaysız olarak dağıldı.

 

BASIN AÇIKLAMASI TAM METNİ

ÇAY ÜRETİYORUZ, AMA SATAMIYORUZ.

En doğal çayı Rize’de biz üretiyoruz. Ama satamıyoruz. Sattığımız yerden de parasını alamıyoruz. Çay fiyatı açıklanmadı. Özel fabrikalar çay müstahsilini sömürüyor. Çaykur 10 kilo kontenjan uyguluyor. Devlet Rizelinin çayını almıyor. Özel fabrikalar ise 65 kuruşa kadar düşük fiyattan çayı bizden almak istiyor. Çay müstahsili öldü mü.? Rizeli öldü mü.? Ağlayanı yok mu?

  

ÇAY’A HAK ETTİĞİ FİYATI İSTİYORUZ

Daha önceleri 1 kilo çayla 1 kilo şeker alınırdı. Şimdi şeker 2,5 lira oldu. Çayın fiyatı ise halen belli bile değil. Gübre fiyatları arttı, mazot ise fırladı, çayımızla 1 ekmek bile olmuyor. Evlatlarımız aç kaldı.1 kilo çay ile 1 ekmek alıp çocuklarımıza yedirmek istiyoruz. Çayımıza hak ettiği fiyatı istiyoruz.

 

ÇAYKUR BİZİMDİR SATILAMAZ

1 Temmuz 2006 cumartesi günü 26215 sayılı resmi gazetede Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM’nin 336. Maddede onayladığı Çaykur’un satılmasını istemiyoruz. Çaykur bizimdir satılamaz.

 

 

ÇAYIMIZA SAHİP ÇIKIN

Herkes Rizeliden oy istiyor. Ama kimse Rizelinin çayına sahip çıkmıyor. Buradan çay müstahsilleri adına yetkililere sesleniyorum çay üreticisi öldü. Halkımız çay üretse bile satamıyor. Topladığımız taze çayları kimse almıyor. Kontenjanın yükselmesini istiyoruz. Çaykur satılacağına kapasitesi artsın.

 

Fabrikalar çayları ya dereye dökün ya da bize bedavaya verin diyorlar. Fabrikaya çayımızı dökeceğimize buraya dökeceğiz. Yetkililer çıksın Rizelinin çayına, emeğine ve ekmeğine sahip çıksın. Kimse sahip çıkmazsa biz sahip çıkacağız.

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

BU TRABZON ATKISINI TAKINCA TRABZONLULARIN GÖNLÜNÜ ALMIŞ OLDU..! 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP