Messe Münih ile Eko Lojistik Ortaklığı

Lojistik Sektörünün Devleri Bir Arada: Alman Fuarcılık Devi Messe Münih İle EKO Lojistik’in Ortaklık Anlaşması İmzalandı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Messe Münih ile Eko Lojistik Ortaklığı Gerçekleşti

  

4. Logitrans Transport Lojistik Fuarı Bugün Başladı..

Lojistik Sektörünün Devleri Bir Arada: Alman Fuarcılık Devi Messe Münih İle EKO Lojistik’in Ortaklık Anlaşması İmzalandı.

 

Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı bugün açıldı.

 

Dördüncü kez düzenlenen fuara 13 ülkeden 102 firma 231 markayla katılıyor.

 

Lojistik sektörünün lider firmaları 4 – 6 Kasım 2010 tarihlerinde EKO Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol Fuaye’de düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda dördüncü kez bir araya geldi.

 

13 ülkeden 102 firmanın 213 markayla katıldığı Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın Münih ile Şangay arasındaki 8.800 kilometrelik mesafede kendi alanında en büyük fuar olacağını dile getiren Fuar Müdürü Altınay Bekar, “Logitrans’ ın ulusal tanınmışlık düzeyi bir yana, katılımcı kitlesinden de görüleceği gibi uluslararası bir saygınlığı bulunuyor.

 

Yabancı kökenli transport lojistik şirketlerinin katılım taleplerinden de bunu görüyoruz. Ziyaretçilerimizi çok zengin bir fuar içeriği bekliyor. Herkesin iş yapacağı, herkesin aradığını bulacağı bir lojistik etkinlik sergiliyoruz” dedi.

 

Üç gün boyunca özellikle Türkiye’ye komşu ülkelerden ziyaretçi alan fuara, AB ülkeleri de büyük ilgi gösteriyor.

 

Fuar Türkiye’nin vize uygulamadığı Rusya, Azerbaycan, İran, Irak, Suriye, BAE, Mısır gibi ülkelerin yanı sıra ülkenin dış ticaretinde birinci sırada yer alan Almanya’nın ardından düzenli RO-RO hatlarının bulunduğu İtalya, Fransa ve komşu Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkelerden ziyaretçi alıyor.

 

6 bine yakın ziyaretçinin beklendiği fuar süresince, Türkiye’nin sektördeki önemli isimleri, tedarik zinciri ve lojistik üzerine konferanslar verilmeye başlandı.

 

Messe Münih-EKO Lojistik işbirliği

Alman fuarcılık devi Messe Münih ile EKO Lojistik’in ortaklık anlaşması imzalanan fuardaki bir diğer önemli etkinlik ise bu yıl ilk kez organize edilen Logitrans 2010 Lojistik Ödülleri oldu.

 

İmza töreni ile Türkiye’nin en büyük lojistik operatörlerinin katıldığı yarışmanın ödül töreni açılış akşamı fuar alanında gerçekleşti.

 

Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın hizmet sektöründen ağırlıklı katılımcı profilini karayolu taşımacıları, 3’üncü ve 4’üncü parti lojistik şirketleri, RO-RO operatörleri, demiryolu ve denizyolu acenteleri, havayolları, liman otoriteleri, tedarik zinciri yöneticileri, sigorta ve finans kurumları oluşturuyor.

 

Fuara; Borusan, ICL, Omsan, Netlog, Havi, İnci, Sistem, Gökbora, DHL, Aras, Fillo, Pegasus Havayolları Kargo, Köln Havalimanı, U.N RO-RO, UND RO-RO, Attica, Grimaldi, MAN gibi alanlarında lider şirketlerin yanı sıra depo alanları ve ekipman sağlayıcıları katılıyor.

Sektörün endüstriyel ayağından ise depolama ve raf sistemleri, forklift, istif makineleri, depo ekipmanları, yazılım-otomasyon çözümleri, araç takip-filo yönetim sistemleri, sinyalizasyon teknolojileri, çekiciler, ticari araçlar, yedek parçaları ve aksesuarları fuarda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

Fuarı gezmek isteyen ziyaretçiler www.logitrans.com.tr adresinden online davetiye edinebiliyor.

 

Ayrıntılı bilgi için: Eko Fuarcılık Tic. Ltd. Şti.

0 212 266 91 58 -eko@ekofuar.com.tr

www.logitrans.com.tr

 

http://www.medyagunebakis.com/ - http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP