UĞURLAR OLA HASAN AYDIN

BAŞSAĞLIĞI TRABZON’LULAR İSTANBUL’DAKİ KÜLTÜR ELÇİSİNİ KAYBETTİ… BAŞINIZ/MIZ SAĞOLSUN..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

UĞURLAR OLA HASAN AYDIN

TRABZON’LULAR  İSTANBUL’DAKİ  KÜLTÜR  ELÇİSİNİ  KAYBETTİ…

 

Hasan AYDIN, TONYA SENİNLE GURUR DUYUYOR..  KARTAL DOĞU KARADENİZLİLER KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ, SARIYER TONYALILAR KÜLTÜR, YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA DERNEĞİ, ŞİLE KARADENİZLİLER KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ, BÜYÜKÇEKMECE TONYALILAR KÜLTÜR, DAUYANIŞMA DERNEĞİ VE DİĞERLERİ, BİR BÜYÜKLERİNİ, AĞABEYLERİNİ, BABALARINI, KARDEŞLERİNİ, ARKADAŞLARINI KAYBETTİLER. ÜZÜNTÜLERİ ÇOK BÜYÜK HEPSİ SENİNLE GURURLANIYOR. BAŞLARI SAĞOLSUN. ALLAH KALAN YAKINLARINA, EŞİNE ÇOCUKLARINA SAĞLIK VE UZUN ÖMÜRLER VERSİN…

Hasan AYDIN, İstanbul’daki Trabzonlular arasında Şövenistlik ve Ayrımcılık yapmayan, Maraşlı mı.? Trabzonlu mu.? Demeyen ender-sayılı insanlardan biriydi.

Hasan AYDIN, Bana ve Temsilcisi olduğum dönemde Günebakış gazetesine, benim için verdiğin desteklere teşekkürler.

Hasan Bey. Cennet-Mekân Olasın İnşallah…

Hasan AYDIN, tam bir kültür adamıydı. Bütün içinde bulunduğu sivil toplum kuruluşu, dernekler içerisinde kendi horon ekibini kendisi oluşturur ve kemençesiz, horonsuz bir iş etmezdi.

Hasan AYDIN, Dernek Genel Kurullarını bile kemençeli, horonlu, akademik sohbetli, seviyeli toplantılar olarak gerçekleştirirdi.

Hasan AYDIN Olmadan Çarşamba-Hamsi günlerinin tadı olmayacak. Kuymak Şenlikleri eskiden olduğu gibi şen ve neşeli olamayacak.

Hasan AYDIN, Basına ve basın mensuplarına özel önem ve destek veren, kendisi ilan ve reklam verdiği gibi çevresindekileri de yönlendiren bir kişiydi.

Hasan AYDIN, İyi bir muhasebeci ve Mali müşavir idi. Mesleği gereği içinde ve yönetimlerinde bulunduğu muhasebeci, mali müşavirler odasındaki çevresi de kendisi hakkındaki düşünce ve duygularını ayrıca değerlendirip açıklayacaklardır.

Hasan AYDIN, Allah taksiratını affetsin. Sana rahmet, mağfiret ve kalanlarına Başsağlığı diliyoruz...Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok tabii.. Hasan Aydın’ı da, az da olsa sevmeyen çıkabilir. Ancak; Allah sevdiği iyi kullarını mübarek günlerde yanına alırmış.. Bu da böyle biline.. Kendini bilmez bazılarının dikkatine sunulur..

Ökkeş Bölükbaşı

MEDYAGÜNEBAKIŞ.COM

http://www.medyagunebakis.com/ - http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP