TEMA VAKFI REVAN DOĞAL KAYNAK SUYU

TEMA VAKFI REVAN DOĞAL KAYNAK SUYU Ambalajlı Su Sektöründe 0,5 - 1,5 – 5 - 10 Lt Pet Ve 19 Lt Polikarbonat Damacana Ürün Çeşidi İle Türkiye Ve Avrupa Ülkelerine İhracat Hizmeti Gerçekleştirmek Hedefindedir.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GEVEN BALI

Yiyeceklere tatlandırıcı ve baharat olarak katılır. Yemeklerin bozulmasını önlediği gibi sağlığa çok yararlı bitkilerdendir. İştahsızlığı giderir, hazmı kolaylaştırır, gecici olarak tansiyonu yükseltir, kanda şeker miktarını azaltır, kekik suyu ile banyo romatizma ağrılarını dindirir.

Kırmızı renkte ve özel kokusu olan KEKİK-GEVEN balının kaynağı 1500-2000m rakımlardaki yaylalarda yetişen çay ve baharat olarak yaygın kullanılan kekiktir. Bu balda bir miktarda geven nektarı bulunmaktadır.

Bal üretimi yöredeki arıcılarla sözleşmeler yapılarak gerçekleştirilmektedir. Bu sözleşmelere göre bal üreticilerinin aşağıdaki şartlara tam olarak uymaları sağlanmaktadır. - Arıcılara arıcılık teknikleri arı ve bal sağlığı hakkında periyodik kurslar verilmektedir. - Sistemin teknik elemanları arılıkları sürekli olarak ziyaret ederek teknik denetimler yapmaktadırlar, - Arı beslemede kullanılan kekler sistemin tesislerinde sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmektedir - Bal sağlığını riske edecek her hangi bir kimyasal maddenin kullanılmasına müsaade edilmemekte. Arı sağlığı için AB de ABD de tescilli ilaçlar kullandırılmaktadır - Bal üretimine yönelik şekerli besleme yapılmasına müsaade edilmemektedir. - Kullanılan temel petekler özel olarak sistemin tesislerinde üretilmektedir. - Arıcılık alet ve malzemelerinin hijyenik şartları sağlayacak nitelikte olanları arıcılara verilmektedir - Laklı tenekelerden oluşan bal kapları üreticilere önceden verilmekte üreticilerin her kovandan süzdüğü balı ayrı kaba koyması sağlanmaktadır. - Sofralık petekli bal üretimi için özel geliştirilmiş standart seksiyon kasalar arıcılara verilerek ayrıca sofralık petekli bal üretimi yaptırılmaktadır. - Her arılıkta üretilen ballar hasat edildiğinde arılık çevresindeki hâkim çiçekler bal kaplarının üzerine yazılmakta ve kayıtlara geçirilmektedir.

Üretim yerleri bakımından biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yönetimi projesi kapsamında Dünya Çevre Birliği'nin koruma altına aldığı Artvin-Camili havzası Zirai ilaçlama yapılmayan ve Dünyanın en zengin arı floralarından birine sahip Doğu Anadolu bölgesi, çam balı üretiminde dünyada ilk sırada yer alan Batı Anadolu bölgesi, Saklı cennet balının tercih nedenidir. Dünyanın en çalışkan, kışa dayanıklı ve uzun hortumu sayesinde en derin çiçek nektarlarını emebilen kafkas arısı tarafından üretilen bal’dır. Hiçbir katkı maddesi içermeyen yüzde yüz saf bal'dır.

HEMEN SİPARİŞ İÇİN:0212 5429980

 

TEMA ile Revan Doğal Yaşam İçin birlikte "Su içerken doğayı da koruyalım

TEMA VAKFI REVAN DOĞAL KAYNAK SUYU
Ambalajlı Su Sektöründe 0,5 - 1,5 – 5 - 10 Lt Pet Ve 19 Lt Polikarbonat Damacana Ürün Çeşidi İle Türkiye Ve Avrupa Ülkelerine İhracat Hizmeti Gerçekleştirmek Hedefindedir.

Tema Vakfı Revansu Doğal Kaynak Suları Firması Bir Tema Vakfı İştirakidir.19 Lt Damacana, 0.15 - 0.20 Ve 0.25 Bardak Su Satışta Bulunan Ürünlerimiz Şu An Hali Hazırda İstanbul-İzmir-Ankara-Bursa-Sakarya İllerinde Oluşturulan Bayilerimiz Aracılığı İle Müşteriye Ulaşmaktadır.

Tema Revansu İzmir Ve Manisa İli İle Birlikte Tüm Türkiye Genelinde Bölge Bazında Ana Bayilikler İlçe Bazında İse Yerel Bayilikler Oluşturulacaktır.

İlgilenen Adaylarla Uygun Görüldüğü Takdirde Sözleşme İmzalanarak Tema Revansu Temsiliciği İle Yetkilendirilecektir.

 

TEMA Vakfı ve Revan Su arasında gerçekleşen işbirliği ile hem içme suyu ihtiyacınızı güvenle karşılayacak hem de ülkemizin doğasının korunmasına katkı sağlayacaksınız. Öz-Kar A.Ş. tarafından işletilmekte olan Revan Su ile TEMA Vakfı arasında imzalanan protokol doğrultusunda, firma içme suyu satışından TEMA Vakfı’na pay aktaracak ve elde edilen gelir, TEMA Vakfı’nın Kırsal Kalkınma Projeleri’nde kullanılacaktır.

TEMA Revan Su, Sapanca Fevziye Köyü’ndeki doğal kaynağında T.C. Sağlık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun şekilde el değmeden doldurulmaktadır. Mineral açısından zengin ve dengeli, demir, mangan oranları çok düşük olduğu için içimi rahattır. Şimdilik 19 litrelik dönüşümlü damacanalarda ve 250 cc bardakta satışa sunulan TEMA Revan Su, bayiler aracılığıyla 01 Eylül 2008’den itibaren doğasever tüketicilerle buluşacaktır.

 

Adres : Alemdağ Caddesi No:64 Çamlıca/İstanbul
Tel : (+90)216 335 86 86  - (+90)216 335 87 87  - Faks : (+90)216 481 70 80
E-Posta : info@revansu.com.tr

 

Adres : Susuzdere Mevkii Fevziye Köyü Sapanca/ADAPAZARI
Tel : (+90)264 598 05 08 -  (+90)264 598 05 09  - (+90)264 598 05 10 - Faks : (+90)264 598 05 33
E-Posta : fabrika@revansu.com.tr

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP