Zamanın Hortlağı Filmi

Ey Işığın Büyük Oğulları! İlk çıktığında CD olarak izlemiştim, içinde bilmediğim bir şey yoktu. CİA destekli senaryolar bunlar. İkincisi çıktı, acaba içinde benim bilmediğim bir şey var mı diye merakımdan onu da izledim; temposu düşürülmüş, uyku getiriyordu. Anladım ki, birincisinin iyi sattığını görünce ikinciyi hazırlamışlar.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ZAYT GAST

 

CNN’de Zamanın Hortlağı Filmi “Zayt Gast”

İlk çıktığında CD olarak izlemiştim, içinde bilmediğim bir şey yoktu. CİA destekli senaryolar bunlar.

İkincisi çıktı, acaba içinde benim bilmediğim bir şey var mı diye merakımdan onu da izledim; temposu düşürülmüş, uyku getiriyordu. Anladım ki, birincisinin iyi sattığını görünce ikinciyi hazırlamışlar.

İkisi de aynı amaca yönelik, “Biz Uzaydan geldik” diyen paranın efendisi, kendini göstermek istediği şekilde anlatıyor. Paranın efendisi, bizi kendine tapınmaya zorluyor, yaptığı filmlerle kendini kabullendirmeye, zihinlerde kontrolü ele geçirmeye çalışıyor.

Bu efendi (!) olmak sevdalıları küresel kraliyetlerini korku üzerine inşa etmek isterler, korku imparatorluğu ile ancak dünyaya hâkim olabileceklerini düşünürler, Roma dönemindeki egemenliklerini özlerler. Ama ezdikleri insanların doğal “savunma refleksi” sahibi olduklarını bilmezler.

Onlar paraya tapanlardır, paranın efendisidirler, ama insanın efendisi asla olamazlar.

Tarihte ilk borç para verme yeri, yani tefeci dükkanı, havralardı. Dünya tarihi o tefecilere karşı birleşip direnenlerin tarihidir. Dikkat ederseniz onlar, Selevkos (Asya Krallığı), Başoğuz ve Sasani imparatorluklarının adını hiç anmazlar.

Tefeci bankerler, tarih boyunca değişik adlar altında, faşizm, cunta, terör vb. yollarla hortlaklar türetmiştir. Yakın tarihten örnekler; Hitler faşizmi, Salazar faşizmi, Franko faşizmi, Huan Karlos cuntası, Kenan Evren cuntası, Taliban terörü, PKK terörü…

Bugünkü hortlağın adı nedense “faşizm” değil de “globalizm”!

Tarihi geriye saralım, hep aynı paraya tapan “hortlak” ile savaşlar çıkar karşımıza. Şu “para para para” diyen Napolyon bile onların adamı çıkar, Protestanlık bile onun yaymaya çalıştığı din çıkar. Sanırım, Ceneviz tefeci tacirleriyle Venedik tefeci tacirleri kapıştı da, ikisinin pazar paylaşım kavgasından Katoliklere karşı Protestanlık doğdu. Şekspir’in “Venedik Tefecisi” (Venedik Taciri) tiyatrosunda bu kavga tiyatro diliyle anlatılır.

Tefecilik tek silahıdır bu hortlağın. İnsanlar borçlarını ödeyemez duruma getirilir ve ellerinde ne varsa alınır, resmen köleleştirilir. Eskinin “kürek mahkûmu” cezası gibi korsan teknesinde onların dümenine kürek çekerse yaşama hakkı verir.

“Zamanın Hortlağı” filmini, yazılışı önemli değil, özel isimleri Türkçe okunuşuyla yazma hakkımız vardır,  Zayt Gast’ı Zamanın Ruhu diye çevirmek yanlıştır.

Bu hortlak şimdi, bizi cin atına bindirip kendi adına savaştırmak istiyor. Türk ordusunu paraya kul etmek istiyor, Bağdat(!) seferine çıkartmak istiyor. Hani Babil’de açtığı tefeci bankasını yıkmıştı Bağdatlılar ya… Bütün tarihlerini Babil’den kovulan Yahudi kavmi(!) üzerine inşa ettiler ondan sonra. Şimdi Babil yerine Erbil!

 

Erbil’de açılan yeni tefeci bankalarını ya Bağdatlılar yine yıkarsa!!!

Adeta şöyle diyorlar: “Petro dolarlarımızı koyacağımız Erbil bankalarının etrafındaki Türkmen şehirlerini size verelim, koruma çemberi kurun, yeter ki Bağdatlılar gelip yıkmasın tefeci bankalarımızı, Babil’den bir daha atılmayalım!”

Hey, hortlak bey… Bu filmi bir daha görmek istemiyorsun değil mi? Işığı yok edemezsiniz beyler!

 

Biz Asya’yız, Işığ’ın, yani A’ŞUA oğullarıyız. Sizin o filmde uydurmanız gibi, uzaydan iki ayakla gelmedik. Yeryüzünde gökten gelen ışıktan, yani Gök Tanrı’nın ışığından UR olduk.

 

Işığı yok edemezsiniz, buna gücünüz yetmez!

Korku filmlerinizle ve bankalarınızla birlikte tarihin çöplüğüne gömülmeye mahkûmsunuz.

Bizi, Türk Askerini, Babil bankalarınıza bekçi yapmaya gücünüz hiç yetmez!

 

Ey Işığın Büyük Oğulları!

Al Bayraklarınızı elinize alıp, Mavi bayraklı Yunan’ı ve onları üstümüze salan ZAYT GAST tefeci hortlaklarını Anadolu’dan süpürdüğünüzün bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı hepinize kutlu olsun!

 

Mahiye Morgül - 28.8.2009

 

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP