Dr. Yunus KARABELA’YA TEŞEKKÜRLER

Dr. Yunus KARABELA’ YA TEŞEKKÜRLER Konu ile ilgili olarak gösterdiği ilgi, özen ve bilgilendirmesi için medyagunebakis.com haber portalı olarak teşekkür ederiz.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Dr. Yunus KARABELA’ YA TEŞEKKÜRLER

Konu ile ilgili olarak gösterdiği ilgi, özen ve bilgilendirmesi için medyagunebakis.com haber portalı olarak teşekkür ederiz.

 

OLAĞANÜSTÜ KAHVALTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Ökkeş Bölükbaşı-İstanbul

İstanbul’da yaşayan Trabzonluların hemşeri birlikteliklerinin eğitim, kültür, yardımlaşma, dayanışma merkezleri olan dernekler ile onların üst kurumları olan Cemiyet, Vakıf ve Federasyon’larda hareketlilik sürüyor. Seçim sürecine giren TDF-Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun kuruluş gününden bu yana devam eden ve içten içe kaynayan muhalefet kazanı nihayet ateşten indirildi. Kendi içlerinde de fikir ayrılıkları gözlenen muhalefet toplantısı sonuç alınamadan dağıldı. Ökkeş Bölükbaşı-İstanbul

YORUMSUZ AKTARIYORUZ..

Olağanüstü Kahvaltı programını düzenleyen Sürmene Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Haydar Dulkadiroğlu yaptığı açılış konuşmasında; “Trabzon ve Trabzonluluk bilinciyle üstlenmemiz gereken sorumluluğun neresinde olduğumuzu görebilmek ve bu anlamda üzerimize aldığımız görevleri ne derece yerine getirip getirmediğimizi değerlendirmek amacıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu toplantımız için sizlere bilgi vermek istiyorum.

Toplantımız için kendilerine tek tek telefon ederek çağrı yaptığımız Başkanlardan; Tahsin Usta, Nuri Uzun, Köksal Öztürk, Seyfi Erbaş, Şahin Çakır, Mustafa kutbay ve üç arkadaşı. Davut Bıyık, Hikmet Onay, Muzaffer Bayraktar, Şevket Süleymanoğlu, Hayrettin Yazıcı, Mehmet Korkut, Dursun Çağlayan, Süleyman Suver ile Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yöneticisi, Sürmene Oylum Derneği Başkanı, Başakşehir Trabzonlular Derneği Başkanı ve iki arkadaşı aramızdalar.

Ayrıca geleceklerini beyan ederek, söz verip gelemeyen Başkanlarımız ise; Nurettin Turan, Enver Yılmaz, Abdullah Öztürk, Alaattin Esentürk, Hayrullah Ertem, Ali Rıza Erdoğan, Ruhan Çakıroğlu, Remzi Kurt, Yahya Yeşiloğlu, Muammer Aydın, Mustafa Güneş, İsmail Keskin, Mustafa Demir, İsmail Şatıroğlu, Yunus Karabela, dır.

 

TEKZİP

Sayın Ökkeş Bölükbaşı; tarafınızca hazırlanmış olan “Olağanüstü Kahvaltı Gerçekleşti” haberiyle ilgili birkaç hususa dikkat çekmek ve şahsımla ilgili kısmına açıklık getirmek istiyorum.

          Her şeyden önce böyle bir kahvaltı organizasyonunun gerçekleştirilmiş olmasını takdirle karşılıyorum. Ancak bu tip organizasyonların, biraraya getirme çabalarının gönüllü birliktelikler oluşturmak olduğu unutulmamalıdır. Dolayısıyla toplantılara katılanlara ve katkı koyanlara ebetteki teşekkür etmek gerekir. Katılmayan veya katılamayanların katılımı beklenebilir, temenni edilebilir, ötesi gerçekçilikten uzaktır.

          Araklı'nın yetişmiş, okumuş insan gücünü ve potansiyelini harekete geçirmek ve onların birlikteliklerini sağlamak amacıyla  kurmuş olduğumuz Genç Araklı Derneği; İlimiz, bölgemiz ve yaşadığımız şehir adına yapılanlara katkı koymayı hedefler. Bunun ayakları yere basan, dinamikleri oturmuş, stabilitesini sağlamış yapılarla olabileceğine inanır.

          Yazıya konu olan  haberde gerçekleştirilmiş olan kahvaltı programında şahsım için, bu toplantıya katılım sözü vermiş ancak katılmamıştır, denilerek gerçek dışı bir beyanda bulunulmuştur. Ben böyle bir toplantıya katılım konusunda hiçbir kimse tarafından bizzat aranmış değilim ve katılım konusunda da verilmiş olan hiçbir söz ve taahhüdüm yoktur.

Bu konuyla ilgili olarak yanlış bir bilgilendirme olmuştur. Toplantının varlığı dernek üyelerimizden benimle aynı ad ve soyadı taşıyan Av. Yunus Karabela’ ya bildirilmiş; ancak bizzat bana intikal ettirilmemiş ve şahsım adına da söz verilmemiştir. Kaldı ki  gönüllü bir birliktelik toplantısında; insanları, üstelikte başkalarını temsil eder konumdaki insanları suçlamak ve bunu kamuya deklare etmek yakışıksız ve sorumsuz bir davranıştır. Üzücüdür.

İlişkileri germekten başka hiçbir işe yaramaz. İlgililerin hassasiyet ve dikkat eksikliklerinin sonucudur. Arzum odur ki  yazılanların tekrarı olmasın. Sözün bittiği yerde, söz söylemek beyhudedir. Selam ile başarılar dilerim.

Dr. Yunus KARABELA

Genç Araklı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP