FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

GELENEKSEL OF-ÇAYKARA-HAYRAT-DERNEKPAZARI KÖY DERNEKLERI HALISAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI.. İstanbul’da yaşayan Trabzonluların bu güne kadar hiç aksatmadan düzenli olarak sürdürdükleri, çok ilgi gören en önemli etkinliklerinden halı saha futbol turnuvası gerçekleştiriliyor

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

www.medyagunebakis.com

 

GELENEKSEL OF-ÇAYKARA-HAYRAT-DERNEKPAZARI KÖY DERNEKLERI HALISAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI..

 

İstanbul’da yaşayan Trabzonluların bu güne kadar hiç aksatmadan düzenli olarak sürdürdükleri, çok ilgi gören en önemli etkinliklerinden halı saha futbol turnuvası gerçekleştiriliyor.

Of-Hayrat - Çaykara - Dernekpazarı Köy Dernekleri halı saha futbol turnuvasının 7.si bu yıl Of-Hayrat Derneğinin Başkan ve Yönetim Kurulunun turnuvaya katılan dernek başkanları yönetici ve futbolcularına vermiş oldukları sabah kahvaltısının ardından İstanbul fatih Yedikule Sporyum tesislerinde görkemli bir açılışla başladı.

 

TURNUVANIN KRONOLOJİK TARİHÇESİ

2000 yılında bu yana Piknikler, Boğaz gezileri, Paneller, Konferanslar ve Bölge sorunlarını gündeme taşıma konularında birçok etkinliği gerçekleştiren Of Hayrat Köy Dernekleri Gönül Birlikteliği; 2003 yılında 10 köy derneği İle başlatmış olduğu halı saha futbol turnuvaları devam ediyor.

Turnuvaya 2004 yılında 12, 2005 yılında 15, 2006 yılında 12, 2007 yılında 15 köy derneği katılmıştı.

2008 yılında bu turnuvaya Çaykara ve Dernekpazarı Köy Deneklerinin katılması ile dernek sayısı 16 yükseldi. Bu yıl ise (2009) katılım daha da genişleyerek katılan dernek sayısı 20 ye yükseldi.

 

TURNUVAYA BUGÜNE KADAR KATILAN DERNEKLER

Turnuvada Bu Güne Kadar Of- Aşağıkışlacık, Of-Bölümlü, Of –Ballıca, Hayrat- Birleşıkmakililer, Of-Çataldere, Çaykara-Cayıroba, Hayrat- Dağönü, Çaykara-Eğrıdere Hayrat –Geçitli, Çaykara-Köknar, Hayrat –Hamzalı, Of-Örtülü, Of-Saraçlı, Hayrat-Yarlı, Hayrat-Yeniköy, Of –Gürpınar, Of-Uğurlu,  Of-Yazlık, Zeytinburnu Of Derneği, Of- Cumapazarı,  Of-Serince,  Of-Tavşanlı,  Köy Derneklerı Katılırken Bu Yıl İlk Kez Turnuvaya Hayrat-Sarmaşık, Hayrat-Yıldırımlar, Hayrat-Aydınöz, Hayrat-Doğanköy  Of-Gökceoba  Köy Dernekleri Katıldılar.

 

 

TURNUVANIN BUGÜNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ SAHALAR

4 Mayıs 2003 yılında İstanbul Fatih Yedikule Zigana halı saha tesislerinde başlayan turnuva, 2004 yılında aynı semtte Sporuyum tesislerinde, 2005 yılında Fatih Zigana tesislerinde, 2006 yılında Fatih Dınarsu tesisleri, 2007 Kağıthane Seyrantepe 700 yıl parkı, 2008 Kağıthane Seyrantepede 700 yıl parkı, bu yıl (2009) Fatih Yedikule Sporuyum tesislerinde başladı.

 

TURNUVADA FİNAL OYNAYAN TAKIMLAR VE ŞAMPİYON OLARAK KUPAYI KAZANANLAR

Turnuvada bu güne kadar final oynayarak şampiyon olan dernekler,

2003 yılında yer Fatih Zigana tesisleri final Bölümlü-Birleşıkmakı, şampiyon Bölümlü

2004 yılında yer Fatih sporuyum tesisleri final Bölümlü-Saraclı şampiyon Bölümlü

2005 yılında yer Fatih Zigana tesisleri final Çataldere-Zeytınburnu şampiyon Çataldere

2006 yılında yer Fatih Dınarsu tesisleri  final  Cumapazarı-Bölümlü şampiyon Cumapazarı

2007 yılında Yer Of-0f sdatyumu  final Saraçlı-Örtülü şampiyon Saraçlı,

2008 yılında yer Fatih Namık Sevık sdatyumu Final Bölümlü-Çataldere şampiyon Bölümlü OLDULAR.

Turnuvaya her yıl katılarak gecen yılı da şampiyon olarak kapatan Bölümlü turnuvada üçüncü kez şampiyon olarak üç yıldızı taktı 

 

Haber: Hüseyin AYAZ

www.medyahastikoz.com

 

www.medyagunebakis.com

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP